Bijuteria la care regina Elisabeta a II-a nu renunță niciodată. O poartă la fiecare eveniment

Bijuteriile reginei Elisabeta a II-a fură privirile oricui. Din colecția impresionantă a acesteia nu lipsesc pietrele prețioase, colierele masive, perlele sau cerceii de dimensiuni mari. Pentru fiecare eveniment în parte, regina Elisabeta a II-a își alege cu mare grijă bijuteriile, dar cu toate acestea, există o bijuterie la care nu renunță niciodată și pe care o poartă în permanență. 

Regina Elisabeta a II-a este de fiecare dată o apariție și nu doar prin ținutele colorate pe care le poartă, ci și datorită bijuteriilor pe care le alege pentru a-și accesoriza fiecare ținută. În funcție de recepțiile la care este invitată, regina Elisabeta a II-a optează pentru bijuterii mai discrete sau care, din contră, să iasă cât mai mult în evidență.

Bijuteria la care regina Elisabeta a II-a nu renunță niciodată

Cu toate că alegerile sale sunt diferite în funcție de locul sau importanța evenimentelor la care participă, regina Elisabeta a II-a are o bijuterie pe care o poartă de mai bine de 70 de ani și care ocupă un loc special în sufletul ei. Regina Elisabeta a II-a nu se desparte niciodată de inelul de logodnă pe care l-a primit de la prințul Philip, potrivit okmagazine.ro.

Pe lângă valoarea materială a acestei bijuterii, inelul de logodnă are și o valoare sentimentală pentru regina Elisabeta a II-a, iar povestea acestuia este una fascinantă, potrivit southernliving.com. În momentul în care prințul Philip a decis că regina Elisabeta a II-a îi va deveni soție, acesta a știut că inelul de logodnă trebuie să fie unul demn pentru o regină. Pentru inelul de logodnă, prințul Philip a luat diamante din diadema mamei sale, prințesa Alice din Battenberg. Apelând la ajutorul unui bijutier local, prințul Philip a reușit să obțină un inel de logodnă spectaculos și pe care regina Elisabeta a II-a îl poartă cu mândrie de fiecare dată.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cristina Ciobănașu, schimbare radicală de look pentru cel de-al doilea sezon „Fructul oprit'. Cum arată acum actrița

Ce cură de slăbire ține Ioana Ginghină în fiecare vară? Consumă un singur aliment și reușește să slăbească 5 kilograme într-o săptămână

Catrinel Sandu, primele declarații despre nunta cu noul său iubit: E prima dată când simt că…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete