Ce acuzații i-a adus femeia care l-a reclamat pe părintele Visarion Alexa?

Părintele Visarion Alexa a fost pus sub control preventiv timp de 60 de zile de către Judecătoria Sectorului 6 din cauza acuzațiilor aduse de o enoriașă. Părintele are întocmit dosar penal pentru suspiciune de agresare sexuală.

Ce acuzații i-a adus femeia care l-a reclamat pe părintele Visarion Alexa?

Femeia care l-a reclamat pe Părintele Visarion Alexa are 37 de ani și susține că a fost agresată după spovedanie. Părintele Visarion Alexa nu mai are voie să slujească la „Biserica Pogorârea Sfântului Duh'.

„Se efectuează cercetări cu privire la fapta unei persoane care la data de 23.04.2022, în jurul orelor 16:00, prin constrângere și profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra, după ce a procedat la spovedirea acesteia şi în timp ce se aflau în altarul de vară din curtea unei biserici din Bucureşti, a agresat-o sexual pe persoana vătămată prin aceea că a mângâiat-o pe fese, a sărutat-o în urechea dreaptă, i-a pus mâna pe sâni pe deasupra şi pe sub bluză, a introdus mâna în zona vaginului şi a atins-o şi mangâiat-o pe aceasta, după care a prins cu putere mâinile persoanei vătămate, le-a îndreptat în zona penisului și a început să le frece de penis pe deasupra hainei preoțești, fapta ce întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de Agresiune sexuală', au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă judecătoria Sector 6

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu câțiva ani pentru Revista Avantaje, părintele Visarion Alexa a explicat în detaliu de ce este bine să ne sfințim casa și cât de des ar trebui să facem acest lucru pentru bunăstarea noastră și a celor dragi.

„Dacă eu zic că sfințirea casei se face pentru alungarea duhurilor rele, păi omului i se face frică. Deseori intrăm în casele oamenilor în vizită, la o masă sau la o întâlnire. Dar când intri în casa respectivă, te izbește o atmosferă grea, apăsătoare, o tensiune. E o casă care nu e primitoare, parcă e ceva acolo care nu face să te simți bine. Alte case sunt luminose, primitoare, ți-e drag să te așezi la masă și nu îți vine să pleci. De ce se întâmplă lucrul acesta? Pentru că după cum spune o vorbă românească, omul sfințește locul. Un om bun, luminos, un om cu Dumnezeu, sigur că va impregna casei sale starea sa interior. Dumnezeu va veni acolo și va da casei bunătate. Casele bunicilor erau primitoare pentru că ei sfințeau casa, dădeau cu aghiasmă, toate camerele aveau icoane.

O casă pe care preotul o sfințește prin Sfeștanie, se reimpregnează de puterea lui Dumnezeu, de ocrotirea lui Dumnezeu. O casă în care preotul nu vine să sfințească se impregnează de răutatea omului, de mânia lui, de tensiunea lui, de deznădejde și de tristețe.

În principiu, Sfeștania, sfințirea casei, se face cât mai des, cam o dată pe lună. Nu ar trebui să treacă mai mult de o lună, până să îți chemi preotul de familie să îți sfințească casa,’ a explicat Părintele Visarion Alexa, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Cum se face un acatist în mod corect? Părintele Visarion Alexa îți spune tot ce trebuie să știi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri