Ce a învățat-o izolarea pe Andreea Raicu? „Perioada asta a adus lucruri”

Recent, în mediul online, Andreea Raicu a mărturisit că izolarea impusă de pandemia de coronavirus a învățat-o să fie mai blândă și mai disciplinată.

Iată ce mai spune vedeta despre momentele grele, dar și despre cele frumoase rezultate din această experiență:

Ce a învățat-o izolarea pe Andreea Raicu? „Perioada asta a adus lucruri”

„Știm că se va termina această perioadă, dar nu știm ce va aduce sfârșitul ei. În mod clar, nu ne vom mai întoarce la ce a fost oricât de mult ar aștepta unii sau alții.

Și poate e mai bine. Schimbările, deși sunt dificile, au și multe părți bune. Pentru mine, una, perioada asta a adus lucruri pentru care voi fi mereu recunoscătoare.

Timpul petrecut în izolare m-a schimbat în interior. M-a învățat să accept mai ușor ce nu pot schimba, să am mai multă răbdare atât cu mine, cât și cu ceilalți.

Să fiu mai blândă, mai disciplinată, mai structurată, mai atentă la mine, la nevoile mele, la emoțiile mele și la felul în care le gestionez ca să pot să îmi stăpânesc anxietățile.

În mod clar, atât momentele frumoase, cât și cele grele sunt cei mai buni profesori din viața noastră, profesori fără de care nu am putea să evoluăm.”

COVID-19

Până la acest moment, 3,083,453 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 212,498 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 11,616 cazuri. Dintre aceștia, 3,404 pacienți s-au vindecat, iar 650 au decedat.

Foto: Instagram

Citește și:

Dana Rogoz, despre izolarea cu fiul ei: „Vlad este tot mai călare pe noi, la propriu și la figurat”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, despre mărirea familiei lor: „E dorința fiecărui om să procreeze”

Mesajele lui Meghan Markle trimise tatălui ei înaintea nunții regale au fost făcute publice: „Sunt foarte îngrijorată în privința sănătății și siguranței tale”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete