Vladimir Drăghia și soția lui Alice se mută! „Am vizitat azi clădirea”

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, urmează să se mute într-o nouă locuință. Imobilul a fost cumpărat de pereche în toamna anului 2018, însă abia acum a fost finalizată construcția.

„Ne-am luat casă. Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă și asta e ce contează. Sperăm să fie de piatră, cum ne-ați urat acum câteva luni”, a scris Vladimir Drăghia în trecut, în dreptul unei fotografii în care el și Alice apar alături de macheta blocului.

Vladimir Drăghia și soția lui Alice se mută! „Am vizitat azi clădirea”

„Am vizitat azi clădirea în care ne vom muta în curând. Am fost cu Alice, cu Zora [fiica perechii], cu Ioco [cățelul familiei] și am sunat-o și pe maică-mea, să fim chiar tot familionul.

Și, cum stăteam noi așa, sub apus, mi-am numărat binecuvântările-n gând și parcă au dispărut pentru câteva clipe grijile, virusul, tot.

E plăcut să te poți opri câteodată să privești în jur. Iar, dacă nu îți place ce vezi, fă să-ți placă”, a mai spus Vladimir, potrivit website-ului Wowbiz, citat de Libertatea.

Perechea are împreună o fiică, Zora, care va împlini 3 ani pe 9 iulie. „Când s-a născut era un ghem de om de trei kilograme, cu brațe lungi și întinse spre mine.

Acum, doi ani mai târziu, își sprijină mâinile pe genunchi și se gândește la ale ei… pentru câteva minute.

Apoi, se întoarce la giumbușlucuri și chicoteli, la ce o face fericită. Are delicatețea unei flori de mușețel și energia unui spectacol.

E o combinație magică. Sper să fii mereu o bucurie, un spectacol! La mulți ani, Zora mea”, a scris Alice anul trecut, de ziua micuței.

Înainte de a-l întâlni pe Vladimir, tânăra a mai fost căsătorită cu Răzvan Cocea. Potrivit VIVA!, Alice și Răzvan au divorțat pe cale amiabilă, la notar, însă după mai mulți ani de la separare, tânăra l-ar fi dat în judecată pe fostul ei partener de viață.

Potrivit informațiilor apărute în presă, în fața magistraților, Alice a susținut că, în timpul căsniciei pe care a avut-o cu bărbatul, cei doi au construit împreună o clădire de imobile.

Șase dintre cele șapte apartamente au fost vândute, banii intrând doar în posesia fostului ei soț. La scurt timp de la deschiderea procesului, însă, Alice a cerut retragerea dosarului.

Vladimir Drăghia este câștigătorul primului sezon al show-ului TV – concurs Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Foto: Instagram

Citește și: 

Ce despărțire i s-a părut Andreei Bălan mai dificilă? Cea de Keo sau cea de actorul George Burcea?

Adela Popescu, despre timpul în doi cu Radu Vâlcan: „Mâncăm înghețată și bem un pahar de vin”

Dana Rogoz, despre izolarea cu fiul ei: „Vlad este tot mai călare pe noi, la propriu și la figurat”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete