Cazul româncei moarte într-un carusel din Germania. Nevasta proprietarului a pornit caruselul când nu trebuia

Temerile multora dintre noi sunt justificate în ceea ce privește siguranța parcurilor de distracție. Nu puține au fost accidentele în care oameni nevinovați și care doreau o clipă de relaxare sau un strop de adrenalină și-au pierdut viața într-un mod înfiorător.

Andrada, o tânără de 29 de ani din Satu Mare a murit la sfârșitul lui septembrie într-un astfel de parc de distracție pe când se afla în Germania alături de iubitul ei.

Cumplita tragedie, ruptă din filmele de groază, s-a petrecut pe data de 29 septembrie 2020, într-un parc de distracții din Potsdam, Germania. Atât românca noastră cât și iubitul acesteia erau angajați în respectivul parc de distracții pentru a verifica siguranța și securitatea aparatelor. Andrada se afla în dreptul unor bare de siguranță din caruselul numit PlayBall când cineva a apăsat pe butonul START al mașinăriei punând în mișcare cu o viteză amețitoare întregul carusel. Andrada a fost aruncată în aer sub privirile neputincioase ale iubitului ei, sătmărean și el, care a fost nevoit să asiste cum iubita lui își dă ultima suflare.

Distanța și viteza cu care a fost aruncată fata nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire.

Cei prezenți, în mare parte copii, au urmărit cu groază cum această tragedie inimaginabilă se întâmplă sub ochii lor.

Poliția a fost chemată de urgență împreună paramedicii care au fost nevoiți să constate decesul.

Imediat după tragedie, Grigore, iubitul Andradei, a părăsit Germania și s-a întors acasă în Reghin. Săptămâna trecută acesta a ajuns din nou în Gernania pentru a asista la procesul deschis în găsirea vinovaților.

Procurorul care a anchetat cazul a declarat că Sandra, soția proprietarului caruselului în vârstă de 67 de ani a apăsat pe buton fără să se asigure că totul este securizat.

Andrada împreună cu iubitul ei în Parcul de distracții

Se pare că soția proprietarului a fost imună chiar și la strigătele disperate ale celor prezenți care au strigat îngroziți să se oprească mașinăria. Pedeapsa primită a fost de 10 luni cu suspendare pentru inculpată.

Foto > 123rf/Facebook

Citeste și >

Rona Hartner a avut trei tentative de suicid: „Am înţeles că nu era momentul ca eu să pier'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri