Caz șocant! O femeie însărcinată a murit imediat după ce a servit masa. Ce s-a întâmplat?

o femeie însărcinată a murit după ce a servit masa

Caz șocant în Vaslui, acolo unde o femeie în vârstă de 21 de ani, însărcinată, a murit imediat după ce a servit masa. 

Povestea unei femei de 21 de ani este acum subiect de anchetă pentru autoritățile din Vaslui. Imediat după ce a mâncat, tânăra s-a așezat în pat, pentru a se odihni. Rudele povestesc că aceasta respira cu dificultate, iar fața sa își schimbate culoarea, devenind vânătă.

Chiar dacă apropiații au chemat rapid salvarea, echipajul de pe ambulanță nu a mai putut interveni pentru a o salva pe tânăra de 21 de ani, inima acesteia încetând să mai bată, potrivit stirileprotv.ro. Din primele informații, autoritățile au constatat că după ce a servit masa, tânăra a adormit și s-a înecat în somn.

Cazul tinerei a șocat pe toată lumea. Aceasta era însărcinată în 5 luni, iar toți cei dragi se așteptau ca aceasta să aducă pe lume un copil perfect sănătos. Tânăra se mutase la Huși, dar în momentul incidentului se afla la gospodăria familiei, din Cozmeşti, unde venise pentru a-și ajuta rudele.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Povești de succes: Laura Călin, fondatoarea V for Vintage, târg de design contemporan și cultură vintage

În 2015, cântărea doar 38 de kilograme, dar s-a transformat după doi ani de muncă intensă

Gelozia acestei femei nu a avut limite. Ce i-a făcut iubitului ei depăște orice imaginație: Dacă eu nu te pot avea, nu te va avea nimeni'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate