În 2015, cântărea doar 38 de kilograme, dar s-a transformat după doi ani de muncă intensă

În 2015, cântărea doar 38 de kilograme și era ținta glumelor. Este vorba despre Laura Lupea, o tânără de 23 de ani, acum antrenoare de fitness.

Laura cântărea la 21 de ani doar 38 de kilograme și spune că oamenii își băteau joc de ea și o agresau verbal pe stradă. Între timp, transformarea sa îi determină pe mulți să o vadă cu alți ochi și să o privească cu jind.

Mai mănâncă și tu ceva', era replica pe care Laura o auzea cel mai des.

Astfel că, ajunsă în Cluj, la facultate, a început să meargă la sală, chiar dacă mulți îi spuneau că este slabă și nu are nevoie.

Când eram mai slabă, oamenii râdeau de mine. Strigau după mine pe stradă. Așa privesc oamenii problema. Nu se gândesc ce e în spate. Și cu toate astea m-au ambiționat mai tare să merg la sală și să le demonstrez că nu au dreptate. Singura persoana care m-a încurajat a fost tatăl meu. El îmi zicea să merg la sală. Restul mă întrebau de ce merg la sală? Că sunt slabă și nu am nevoie. Dar mergeam la sală fiindcă îmi plăcea. Am mers de câteva ori, mi-a plăcut, am făcut mii de greșeli, dar am avut persoane care mi-au atras atenția și m-au corectat. Și când mă gândesc că eu am fost scutită de sport timp de opt ani fiindcă îmi era lene să îmi car echipamentul cu mine la școală…', a povestit Laura pentru monitorulcj.ro.

După doi ani de muncă intensă, în care și-a schimbat în totalitate stilul de viață într-unul sănătos, tânăra a renunțat la munca de birou și a început să le insufle și altora dragostea pentru sport.

Astfel, a scris sursa citată, a devenit antrenor de fitness și în fiecare zi îi ajută și pe alții să calce pe urmele ei, să depună un efort, să își testeze limitele și să dea tot ce au mai bun din ei.

Cred că e foarte important sa îți setezi un obiectiv. Să știi ce vrei. Mulți oameni vin la sală și nu știu ce vor. Unii vor să slăbească, alții să depună masă musculară, iar unii doar să aibă mai multă energie pe parcursul zilei. Cred că e foarte important să setezi un obiectiv realist. Să nu te aștepți să pui 3 kg de masă musculară într-o lună. Nu se poate. La fel e și cu slăbitul. Nu dai jos 5 kg într-o lună, fiindcă nu e sănătos. Trebuie să ne bucurăm de fiecare reușită a noastră, poate am făcut cu două repetări în plus, am făcut exerciții cu mai multe kilograme. Să ne bucurăm de orice pas pe care îl facem înainte. După ce îți atingi obiectivul îți setezi altul, mai sus. Și nu doar din punct de vedere fizic, ci și psihic. Să te concentrezi mai tare. Eu mă concentrez foarte tare pe ceea ce faci atunci când merg la sală. Nu mă gândesc la problemele de acasă sau la locul de muncă', explică Laura.

Mă antrenez de 6 ori săptămână. Duminica iau o pauză, nu merg la sală. Ar trebui să mai reduc antrenamentele, dar nu mă pot abține. Antrenorii nu se nasc așa. Unii poate fac sport de la vârste mici, dar alții, cum am fost eu, pot să nu aibă înainte nicio treabă cu sportul, dar vor să își schimbe viața', a concluzionat Laura.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate