Cauți un cadou de Crăciun pentru o fetiță? Descoperă poneii magici pe care toate fetițele și-i doresc

Dacă anul acesta intri în rolul de Moș Crăciun pentru o fetiță, îți spunem noi de unde se iau cele mai frumoase cadouri pentru ea: din Equestria! Adică din ținutul magic în care trăiesc în armonie ponei colorați, cu puteri ale prieteniei. Fă cunoștință cu cele mai noi seturi de joacă de la My Little Pony, inspirate de filmul cu același nume care a cucerit deja fetițe din întreaga lume!

Setul de joacă My Little Pony the Movie Laguna Scoică

În laguna inspirată din filmul My Little Pony, Pinkie Pie are o superbă coadă de sirenă cu ajutorul căreia descoperă aventuri subacvatice. Ușile setului de joacă se deschid și se închid, descoperind diferite camere de joacă. Apăsând butonul în formă de perlă, luminile se activează și se creează baloane, ca în scenele din Seaquestria. Figurina Pinkie Pie poate sta în fotoliu sau se poate legăna în hamac. De asemenea, fetițele o pot aranja cu accesoriile incluse în set.

Setul de joacă My Little Pony the Movie Duetul Prieteniei

Prințesa Twilight Sparkle și dragonul Spike sunt nedespărțiți, mai ales când vine vorba de cântat. Setul include figurina ponei și figurina dragon. Twilight Sparkle poate cânta singură sau alături de Spike, în duet. Tot ce trebuie să facă fetițele este să apese butonul cu semn distinctiv al lui Twilight Sparkle, apoi să îl apropie pe Spike. Muzica sună cel mai bine când prietenii cântă împreună!

Poți afla mai multe despre aceste seturi de joacă din unboxingurile realizate de Anca Lungu (Prințesa Polonic):

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse