Căutătorii de comori susțin că au găsit 4 tone din aurul naziștilor îngropat sub un bordel SS

Căutătorii de comori care scotocesc pământul în lung și-n lat după aurul nazist în valoare de 200 de milioane de lire sterline susțin că au descoperit un buncăr cu patru tone de aur sub un bordel secret al SS.

Se spune că aurul este îngropat într-un recipient de metal la 10 metri sub pământ, mai exact sub palatul Minkowskie din Polonia, ce datează din secolul al XVIII-lea, aproape de Wroclaw, în sudul Poloniei. Săpăturile au început în mai anul trecut la palatul Minkowskie, un loc folosit de criminalii SS ca bordel în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Echipa speră să descopere zece tone de aur nazist, împreună cu alte obiecte de valoare despre care cred că au fost ascunse de mâna dreaptă a lui Hitler, Heinrich Himmler. Căutătorii de aur spun că au găsit recipientul încapsulat folosind un radar de scanare la sol după ce au identificat locația cu ajutorul unui vechi jurnal SS. Măsurând aproximativ 4 metri lungime, tezaurul a fost descoperit sub sera palatului.

Roman Furmaniak, șeful echipei Silesian Bridge Foundation, a declarat: „Formele și culorile arată anomalii, cu alte cuvinte există interferență umană în pământ. Metalul are o densitate diferită față de pământ, iar acesta este reprezentat cu o culoare mai închisă în imagini.'

El a adăugat că descrierea locației se potrivește cu informațiile conținute în jurnalul de război. „ După primele încercări am văzut contorsiuni nenaturale pe o parte. Am introdus a doua sondă și am primit același rezultat pe cealaltă parte. O a treia sondă a lovit un obiect. Informațiile noastre spun că acest depozit a fost ascuns de un ofițer SS numit Von Stein. SS-urile plănuiau să-l folosească pentru a restabili agricultura în Ucraina pentru a hrăni noul Reich'.

Se crede că aurul a fost furat la ordinul șefului SS, Heinrich Himmler, spre sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru a înființa un al patrulea Reich.

Căutătorii de comori sapă sub Palatul Minkowskie

Potrivit jurnalului, o cantitate uimitoare de aur, artă, obiecte de valoare și artefacte religioase au fost ascunse în locuri sigure din vestul Poloniei, pentru a evita ca acestea să cadă în mâinile Armatei Roșii.

Reprezentanții Fundației Silesian Bridge spun că au identificat locul folosind documente secrete și o hartă a comorii pe care a primit-o de la descendenții ofițerilor SS Waffen aparținând unei loji secrete care datează de peste 1.000 de ani. Documentele includ un jurnal de război al unui ofițer SS, care identifică unsprezece locații ale comorii celui de-al Doilea Război Mondial ascunse în ultimele luni de război.

11221830_10153115481526711_4346526506775399085_nSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Comoara include aparent lucrări ale lui Botticelli, Rubens, Cezanne, Carravagio, Monet, Dürer, Rafael și Rembrandt. Se spune că alte depozite conțin monede de aur, medalii, bijuterii și obiecte de valoare depuse de oamenii bogați din oraș poliției naziste locale pentru păstrare.

Fundația Silesian Bridge așteaptă acum permisiunea pentru a ridica mini-buncărul la suprafață.

De asemenea, trebuie să se obțină permisiunea de la armată, deoarece fundația spune că ascunzătoarea ar putea fi prinsă în capcane.

Foto: Facebook Silesian Bridge Foundation

Citeste și:

Există dovadă: Nostradamus a prezis PANDEMIA și ce-o să urmeze după

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri