Anca Țurcașiu este o mamă mândră. Băiatul ei a obținut nota 10 la matematică. Uite ce note a luat la celelalte două probe ale examenului de Bacalaureat

Anca Țurcașiu are toate motivele să sărbătorească în această zi, asta după ce băiatul ei, Radu, a obținut nota maximă la matematică.

Emoțiile s-au terminat pentru băiatul Ancăi Țurcașiu. Acesta a susținut examenul de Bacalaureat, iar notele pe care le-a obținut i-au făcut pe părinți să se mândrească cu el.

Ce note a luat băiatul Ancai Țurcașiu la Bacalaureat?

Cunoscut ca fiind un împătimit al matematicii și făcând o adevărată pasiune pentru această materie, Radu a obținut nota 10 la proba la matematică. O notă mare a obținut și la proba la alegere a profilului. Radu a ales să susțină examenul la fizică, unde a obținut nota 9,45. Băiatul Ancăi Țurcașiu are înclinație mai mult către profilul real, lucru demonstrat și de nota obținută la limba română. Se pare că această probă i-a creat dificultăți, reușind să obțină nota 6,90, una destul de mică în comparație cu notele obținute la celelalte două materii. Media finală cu care a promovat examenul de Bacalaureat 2017 este 8,78.

Radu Georgescu, băiatul Ancăi Țurcașiu, a terminat un liceu de top din București. Mai exact, acesta a urmat un profil real, specializarea matematică-informatică, la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr”. Acum că emoțiile Bacalaureatului au trecut, Radu Georgescu se pregătește pentru facultate, urmând să își continue studiile la  Facultatea de Inginerie Spaţială din București.

Citește și:

Carmen Simionescu a luat examenul de Bacalaureat 2017! Ce note obținut fiica lui Adi Minune

Nicole Cherry a promovat examenul de Bacalaureat 2017. Uite ce note a obținut cântăreața

S-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat 2017! Ce notă a luat Ilinca Băcilă, concurenta de la Eurovision 2017

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2017. Uite ce notă a luat băiatul cel mare al lui Dan Bittman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete