Anca Țurcașiu este o mamă mândră. Băiatul ei a obținut nota 10 la matematică. Uite ce note a luat la celelalte două probe ale examenului de Bacalaureat

ce note a luat băiatul Ancai Țurcașiu la Bacalaureat

Anca Țurcașiu are toate motivele să sărbătorească în această zi, asta după ce băiatul ei, Radu, a obținut nota maximă la matematică.

Emoțiile s-au terminat pentru băiatul Ancăi Țurcașiu. Acesta a susținut examenul de Bacalaureat, iar notele pe care le-a obținut i-au făcut pe părinți să se mândrească cu el.

Ce note a luat băiatul Ancai Țurcașiu la Bacalaureat?

Cunoscut ca fiind un împătimit al matematicii și făcând o adevărată pasiune pentru această materie, Radu a obținut nota 10 la proba la matematică. O notă mare a obținut și la proba la alegere a profilului. Radu a ales să susțină examenul la fizică, unde a obținut nota 9,45. Băiatul Ancăi Țurcașiu are înclinație mai mult către profilul real, lucru demonstrat și de nota obținută la limba română. Se pare că această probă i-a creat dificultăți, reușind să obțină nota 6,90, una destul de mică în comparație cu notele obținute la celelalte două materii. Media finală cu care a promovat examenul de Bacalaureat 2017 este 8,78.

Radu Georgescu, băiatul Ancăi Țurcașiu, a terminat un liceu de top din București. Mai exact, acesta a urmat un profil real, specializarea matematică-informatică, la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr”. Acum că emoțiile Bacalaureatului au trecut, Radu Georgescu se pregătește pentru facultate, urmând să își continue studiile la  Facultatea de Inginerie Spaţială din București.

Citește și:

Carmen Simionescu a luat examenul de Bacalaureat 2017! Ce note obținut fiica lui Adi Minune

Nicole Cherry a promovat examenul de Bacalaureat 2017. Uite ce note a obținut cântăreața

S-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat 2017! Ce notă a luat Ilinca Băcilă, concurenta de la Eurovision 2017

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2017. Uite ce notă a luat băiatul cel mare al lui Dan Bittman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete