Câte kg a luat Diana Dumitrescu în timpul celor 7 luni de sarcină?

Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a intrat în cea de-a șaptea lună de sarcină. Actrița așteaptă cu nerăbdare să-și strângă fiul la piept. Viitoarea mămică a dezvăluit pentru VIVA! câte kilograme a luat până acum în greutate.

Până acum, Diana Dumitrescu s-a îngrășat 12 kilograme, iar dorința ei este să nu ia mai mult de 15. În două luni, vedeta va naște. Nu plănuiește să țină dietă și speră să poată alăpta.

„Nu sunt slabă. Am avut noroc. Nu m-am abținut de la mâncare. Am avut trei mese pe zi. Așa a fost să fie la mine.

Acum urmează cele două luni, care, din câte am înțeles de la toate mămicile care îmi sunt prietene, vor fi mai grele. Au spus stai să vezi în două luni cum începi să te umfli.”

Câte kg a luat Diana Dumitrescu în timpul celor 7 luni de sarcină?

„Probabil, până voi naște, voi fi și eu mult mai mare decât sunt acum. Îmi doresc să nu iau mai mult de 15 kilograme. Până acum am luat 12.

Nu o să fiu drastică, chiar nu vreau să fiu drastică. Sper să am lapte ca să-mi pot alăpta copilul. Voi mânca sănătos și nu voi ține diete atât timp cât va fi nevoie pentru el și pentru sănătatea lui, apoi mă voi gândi la el.

O să mă gândesc la mine atunci când cred eu că este cazul”, a dezvăluit Diana Dumitrescu, pentru VIVA!.

Vedeta nu a terminat de făcut toate cumpărăturile pentru bebeluș. „Emoțiile le-am avut de la începutul sarcinii și încă n-au trecut. Mai am de făcut cumpărături pentru bebeluș, încă mă pregătesc.

Nu cred în superstiții. Astea erau într-o altă epocă, altă eră când se întâmplau lucruri rele, să le zic așa, în care nu știai la ce să te aștepți.

Trăim într-o lume foarte modernă și extrem de avansată medical. Ești monitorizată tot timpul și știi exact în ce etape este copilul”, a mai declarat Diana, aceleiași surse.

Foto: Instagram

Citește și: 

Reacția furibundă a actriței Carmen Tănase după „cazul Caracal”: „Nenorociţilor, ne obligaţi să trăim în mânie! Aveţi grijă!’

Cristina Spătar a vorbit despre depășirea divorțului de fostul ei soț: „A fost o perioadă de urcușuri și coborâșuri, dar a trecut”

Alina Eremia, despre acest moment din viața ei: „Sunt recunoscătoare și fericită pentru tot ceea ce mi se întâmplă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete