Cătălin Bordea, primele declarații după ce mama lui a murit. Cum a visat-o: „În sufletul meu e vie, e liniștită, zâmbește”

Cătălin Bordea a avut o primă reacție în mediul online după ce Mihaela, mama lui în vârstă de 55 de ani, s-a stins din viață. El nu a dezvăluit boala de care suferea, însă a spus că deja a visat-o.

Miercuri, 31 ianuarie, s-a aflat că mama comediantului s-a stins din viață la doar 55 de ani după ce a pierdut lupta cu cancerul. Surse apropiate lui Cătălin Bordea au confirmat atunci vestea tristă pentru Wowbiz.ro.

Acum, Cătălin Bordea face primele declarații după ce a pierdut-o pe mama lui, care, conform unor speculații, ar fi suferit de cancer.

„Am sănătate, am o bunică cu multe sfaturi, am un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă țin pe linia de plutire, am luciditate și recunoștință. Am o meserie care face lumea fericită și care mă apropie de oameni pe care nu îi cunosc ca și cum ne știm de o viață', a mărturisit Cătălin Bordea.

Totodată, el nu a dat detalii despre boala mamei sale, însă a precizat că îi duce dorul și că a visat-o deja. „Nu mai am o mamă, fizic, însă în sufletul meu e vie, e liniștită, zâmbește și mă ține în brațe când am nevoie. Ne pierdem timpul cu judecăți față de niște părinți care funcționau în altă realitate și pierdem prezentul.

Și uite așa se naște depresia, copii mari, care speră la un trecut mai bun. Aseară am visat-o. Mi-a zis: «Copile, acuma nu mai depindem de telefon. Acum poți vorbi oricând cu mine, în gând, că te aud». Mama, care m-a făcut atât de tânără încât la un moment dat eu îmi făceam temele într-o cameră, ea în cealaltă', a încheiat el.

mama-lui-catalin-bordea-a-muritSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Ce declara Cătălin Bordea despre mama lui

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar.

Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze’ pe nimeni. Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis:’Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit’, a scris Cătălin Bordea pe rețelele de socializare, în urmă cu mai multă vreme.

Cătălin Bordea a fost abandonat de tatăl lui

Cătălin Bordea a trecut, de-a lungul vieții, prin multe traume ce l-au marcat profund. „Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat.

Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată. Și m-a găsit bunică-mea la vreo patru stații. Ea aștepta autobuzul să se ducă la muncă, perfect convinsă că eu eram în grija lui taică-miu’, a povestit el la TV.

„Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei’, a mai explicat Cătălin Bordea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete