Eliza Natanticu, despre gafa făcută de Zarug la „Te cunosc de undeva!”: „Partenerul meu nu a fost la fel de norocos”

Eliza Natanticu și Zarug, duo surprinzător pe scena transforming show-ului Te cunosc de undeva! sezonul 20, de la Antena 1. Cei doi concurenți au o chimie neașteptată.

Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00. Printre cele 8 echipe de artişti ce au răspuns provocării de a participa în cadrul celebrului show al transformărilor se numără echipa formată din Eliza Natanticu şi Zarug, care vor face un duo de excepție pe scena Te cunosc de undeva!.

Sezonul 20 Te cunosc de undeva!, un sezon cu energie la puterea #20, dezvăluie o echipă pe cât de surprinzătoare, pe atât de bine închegată și de determinată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug: „Mă bucur foarte tare că am descoperit un coleg de scenă excepțional, extrem de talentat. Dacă înainte doar îmi imaginam că aşa este, acum m-am și convins că este cel mai bun partener de scenă pe care îl puteam avea. Ne înțelegem foarte bine și avem o chimie puternică, ba chiar gândim la fel: atunci când ruleta ne surprinde cu câte un personaj care ne place, cu mult potențial, ne dăm toată silința să ne iasă perfect și să oferim tot ce avem mai bun, iar atunci când simțim că personajele nu ne reprezintă deloc, ori credem noi că nu au capacitatea de a ne pune în valoare și de a ne aduce multe puncte, parcă nu avem același zvâc, niciunul dintre noi – cam atât de mare este compatibilitatea dintre noi'

Zarug (4)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Dacă la capitolul mici ghinioane, Eliza a fost mai norocoasă până acum, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Zarug: „Dacă eu am reuşit până acum să mă ţin tare, partenerul meu nu a fost la fel de norocos şi, la un moment dat, a aluncat chiar în timpul unei gale live. Dar, ca un războinic ce este, a continuat să-și ducă rolul până la capăt!', a mai povestit Eliza. 

La rândul lui, Zarug dezvăluie: „Ne-am propus să transformăm acest sezon într-unul al aventurilor și al premierelor și, totodată, să distrugem câteva nişte limitări personale şi psihologice, care, în cazul meu, s-au dovedit a fi și fizice. Spun asta pentru că, încă din primul episod, m-am ales cu o trântă pe scenă', a mărturisit el, amuzat.  

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea #20 şi multe, multe surprize, alături de cele 8 echipe de artişti care au spus Da spectaculosului show al transformărilor, care va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete