Cum arată soția lui Florin Piersic la 80 de ani. Imagini rare cu Anna Torok

Florin Piersic, legendă a cinematografiei și teatrului românesc, a împlinit recent 88 de ani, ocazie cu care a fost însoțit de soția sa, Anna Török, cu care este căsătorit de mai bine de trei decenii. Deși preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, Anna a fost alături de celebrul actor în momentele importante din viața sa.

Marele actor, cunoscut pentru talentul său inegalabil și prezența scenică captivantă, a avut mai multe căsătorii în viața sa. Prima lui soție a fost Tatiana Iekel, din care a rezultat primul său fiu, Florin Piersic junior. A doua căsătorie a fost cu Anna Széles, din care a avut al doilea fiu, Daniel. Însă, a treia căsătorie, cea cu Anna Török, a fost cea care a adus stabilitate și fericire în viața actorului.

Florin Piersic și Anna Török s-au întâlnit în 1986, într-un avion, iar de atunci au fost nedespărțiți. Căsătoria lor din 1993 a consolidat legătura lor și au devenit un exemplu de devotament și încredere reciprocă, chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este considerabilă.

Anna Torok, soția lui Florin Piersic (2)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 14)

Anna Török, o femeie discretă și elegantă, este profesionistă în domeniul contabilității și a preferat să rămână departe de lumina reflectoarelor. Cei doi au o cabană lângă Cluj, unde își petrec momentele de relaxare departe de agitația orașului.

La aniversarea lui Florin Piersic, care a fost marcată de o reprezentație teatrală la Constanța, Anna Török a fost prezentă alături de soțul său. Deși rar apare în public, prezența sa la evenimente importante din viața lui Florin Piersic demonstrează legătura lor puternică și respectul reciproc.

Gheorghe Turda, care a fost și el prezent la eveniment a povestit ce program special a pregătit pentru marele actor Florin Piersic. Interpretul de muzică populară a confirmat faptul că la petrecere a participat și Anna Torok.

„Cele mai frumoase amintiri legate de Florin Piersic le am din America, în 1990. Am fost în turneu cu Aristide Buhoiu, Maria Ciobanu, Dumitru Fărcaș și Florin Piersic. Spectacolul s-a intitulat «Careul de ași». Am fost la San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, peste tot în orașele mari, cu mulți români. Nici nu visau anumiți artiști să bântuie pe vremea aceea în State. Cu timpul s-au stricat lucrurile și acolo', a declarat Gheorghe Turda pentru viva.ro.

Și a continuat: „Trei programe i-am cântat lui Florin Piersic de ziua lui. În primul rând, am interpretat șlagărele mele, dar la final am cântat și piesele patriotice. Dar, împreună cu el, am cântat melodia pe care am interpretat-o la Hotelul Hilton de la Los Angeles, în 1991. Ea se numește «Măi prietene, eu și tu». Aceasta am cântat-o amândoi la ziua lui Florin Piersic. A fost și doamna Anna Torok, soția aniversatului'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete