Cât de mult au crescut! Cum arată astăzi copiii lui Britney Spears?

Britney Spears a trecut printr-o perioadă delicată la începutul lui 2019, cântăreața având nevoie de ajutor specializat pentru a depăși stresul provocat de problemele de sănătate ale tatălui ei. Acum, se pare că vedeta a reușit să se recupereze complet și a decis să petreacă mai mult timp alături de cei doi băieți ai ei. Cum arată astăzi copiii lui Britney Spears?

Britney Spears are doi copii din mariajul cu Kevin Federline, Sean și Jayden James. Cei doi se află în custodia tatălui, iar cântăreața plătește o pensie alimentară generoasă, asigurându-se că celor doi copii nu le lipsește nimic. În plus, vedeta se bucură de momentele petrecute în compania celor doi băieți care au ajuns la vârsta adolescenței și, după cum recunoaște chiar Britney Spears, acum este mai dificil ca niciodată să îi mulțumească sau să îi convingă să facă anumite lucruri.

Cât de mult au crescut! Cum arată astăzi copiii lui Britney Spears?

Copiii lui Britney Spears au acum 12 și respectiv 13 ani, iar artista recunoaște că îi este din ce în ce mai greu să îi surprindă în fotografii. Se pare că atât Sean, cât și Jayden James au personalități puternice. Aflată în vacanță la Disneyland, Britney Spears a reușit să îi convingă pe cei doi băieți să se lase fotografiați și așa cum era de așteptat, imaginea a fost postată imediat de vedetă pe instagram. 

“Am petrecut clipe frumoase astăzi la Disneyland, dar nu îmi amintesc să mă fi udat vreodată așa de tare la Splash Mountain. În orice caz, băieții mei sunt mari acum, așa că nu le place să fie fotografiați…așa că am fost încântată astăzi când ei au spus SIGUR! Ce loc minunat!”, a scris Britney Spears în dreptul fotografiei postate pe instagram.

Cum momentele în care postează fotografii cu copiii ei sunt foarte rare, imaginea cu Britney Spears, Sean și Jayden James s-a bucurat de mare succes pe instagram, primind peste 400,000 de aprecieri. 

În anul 2004, Britney Spears s-a căsătorit cu Kevin Federline, însă căsnicia lor nu a rezistat foarte mult, iar în 2007, cei doi au divorțat, cântăreața invocând diferențe ireconciliabile. Britney Spears a fost căsătorită și cu Jason Allen Alexander, însă mariajul lor a fost anulat după 55 de ore.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Britney Spears.

Foto: instagram, hepta.ro

Citește și:

Margot Robbie, momente intime în văzul tuturor. Ce a povestit actrița?

Cum arată acum fiica regretatului actor Paul Walker? Meadow are 20 de ani și îi seamănă leit!

Rochia cu care Rihanna a atras atenția tuturor! Uite cum s-a îmbrăcat la festivalul din Barbados

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete