Rochia cu care Rihanna a atras atenția tuturor! Uite cum s-a îmbrăcat la festivalul din Barbados

Ținutele ei extravagante întorc de fiecare dată toate privirile, astfel că a devenit un lucru obișnuit ca Rihanna să șocheze prin alegerile vestimentare pe care le face. Vedeta a participat la festivalul din Barbados, iar rochia pe care a purtat-o a atras, din nou, atenția tuturor celor prezenți.

Întoarsă în Barbados, locul în care s-a născut, Rihanna a vrut să se asigure că prezența ei nu este trecută cu vederea și a ales să poarte o ținută care a ieșit în evidență atât prin culoare, cât și prin materialele folosite pentru realizarea ei.

Rochia cu care Rihanna a atras atenția tuturor

Rihanna a ales să poarte la festivalul din Barbados o rochie roz, cu multe pene, la care a asortat o pereche de pantofi în nuanțe de roz și argintiu, prinși în jurul gleznei cu un șiret. Cântăreața a completat ținuta cu o pereche de cercei masivi, argintii, dar a ieșit în evidență și datorită machiajului și a coafurii. A ales un fard de pleoape verde, cu aplicații argintii în colțul exterior al ochiului, ceea ce a făcut ca acesta să fie într-un contrast puternic cu rochia roz și cu rujul tot în aceeași nuanță. Coafura a fost una atipică, dar întâlnită frecvent în cadrul festivalurilor, Rihanna optând pentru mai multe cocuri de mici dimensiuni.

Vedeta a fost o adevărată apariție la festivalul din Barbados care sărbătorește sfârşitul recoltei de trestie de zahăr. În fiecare an, în timpul festivalului are loc o paradă, iar Rihanna este nelipsită de la eveniment, reușind să impresioneze de fiecare dată cu ținutele ei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Rihanna.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Olivia Newton-John, mărturisiri emoționante despre lupta împotriva cancerului: Când ți se spune că suferi de cancer…'

Cum arată Kate Winslet la 43 de ani? Actrița din Titanic este complet schimbată!

Ce a mărturisit Simona Gherghe despre viața cu doi copii: „Amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete