Modelul Chrissy Teigen nu exclude posibilitatea unui al treilea copil

Chrissy Teigen și John Legend sunt părinții a doi copii superbi, o fiică, Luna, și un fiu, Miles. Familia lor este, fără îndoială, una dintre cele mai drăguțe familii celebre.

Despre mărirea acesteia, Chrissy a vorbit în comentariile uneia dintre ultimele sale postări de pe Instagram. În imaginea publicată, modelul își ține în brațe cei doi copii.

Modelul Chrissy Teigen nu exclude posibilitatea unui al treilea copil

În cometariile fotografiei, un urmăritor a scris: „Cred că mai încape încă un copil în margine”. Vedeta TV a răspuns imediat:

„Clar! Încercăm totuși să mai așteptăm câțiva ani până să încercăm din nou. Micuții ăștia doi ne epuizează!”

În aceeași imagine, modelul este întins pe nisip și își ține copiii pe picioare în brațe. Chrissy o sărută pe micuță pe obraz în timp ce fiul ei Miles îi stă pe genunchi.

Ticăloși, în ordine descrescătoare a ticăloșiei, a glumit vedeta în descrierea fotografiei.

Un alt urmăritor a comentat „micuții par gemeni în poza asta”, la care Chrissy a răspuns: „cred că într-un fel sunt, având în vedere că au fost înghețați împreună, haha”.

Chrissy și John și-au conceput ambii copii prin fertilizare in vitro. Au ales să aibă prima dată o fiică, apoi un fiu.

Anul trecut, potrivit PopCulture, Chrissy a mărturisit pentru People că ea și soțul ei au adunat  mai mulți embrioni în timpul ședințelor de fertilizare in vitro pentru conceperea micuțului Miles.

„Pentru mine era important să adun cât mai mulți embrioni posibil. Nu vreau să mai fac asta niciodată în viața mea.

Așadar, era drăguț să avem o recoltă de embrioni frumoși și perfecți pentru a încerca în viitor dacă ne mai dorim.”

Dezvoltând subiectul, Chrissy a mărturisit că a preferat să recurgă din nou la fertilizare in vitro în loc să folosească ultimul embrion obținut în timpul în care o concepeau pe fiica ei Luna.

Vedeta a lăudat, de asemenea, progresele științifice și medicale de care ne bucurăm în timpurile pe care le trăim în prezent.

Foto: Instagram

Citește și: 

Are o siluetă de invidiat, la doar 2 luni după ce a devenit mamă. Flavia Mihășan a dezvăluit care este secretul ei: Am slăbit mâncând…

S-a zvonit că s-au despărțit, dar sunt mai fericiți decât niciodată! Cum au fost fotografiați Dakota Johnson și Chris Martin?

Meghan Markle, aspru criticată pentru atitudinea ei: Nu a fost niciodată o celebritate, așa că ar trebui să înceteze să se comporte ca una

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete