Cât de mult a încărunțit Fuego! Artistul pare îmbătrânit cu 10 ani. Ce se întâmplă?

Dacă până și angelicul Fuego a încărunțit, noi, ceilalți, nu avem nicio șansă… Unii oameni par că nu vor să îmbătrânească sub nicio formă, alții, pare că au descoperit un elixir magic care oprește timpul pe fața lor, iar altora, timpul le este citit pe chip și în păr.

Până mai ieri, figura angelică a lui Fuego era precum o marcă înregistrată a artistului. Fața rotundă, obrajii bucălați, părul dat într-o parte, cu o șuviță școlărească pe frunte…

În ultimele postări de pe Facebook, Fuego mărturisește: “V-ați gândit vreodată că faptul că vă treziți, aveți ce vreți și ați trăit sau trăiți demn, o viață așa cum v-ați așternut-o, e suficient? Nu vreau să vă pun pe gânduri, dar uneori asta e de ajuns.

“Suntem oricum nemulțumiți prin definiție, întrebându-ne mereu și mereu, cu o încăpățânare cruntă – ce înseamnă fericirea, oare? Cu cât ești mai circumspect, mai indiferent, mai lipsit de empatie, cu atât fericirea pe care ți-o dorești cu ardoare se va îndepărta.”

În imagine vedem un chip de bărbat cu părul cărunt, cu un zâmbet discret și cu ochii ușor obosiți.

“Am fugit mereu de propriile evaluări, pentru că sunt destul de drastic și nu prea găsesc foarte multe lucruri care să-mi placă cu adevărat. Nu am regrete de vreun fel, la 45 de ani! Nu simt nici o apăsare a ce am lăsat în urma mea și nu îmi este rușine cu nici o etapă a vieții sau a carierei mele” spune Fuego pe contul de socializare.
Ne e greu să admitem, dar până și un chip de copil-veșnic, ca al lui Fuego, îmbătrânește…
 
Foto: Facebook
Citeste și:
 
 
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete