Cât de mult a încărunțit Fuego! Artistul pare îmbătrânit cu 10 ani. Ce se întâmplă cu artistul?

Unii oameni par că nu vor să îmbătrânească sub nicio formă, alții, pare că au descoperit un elixir magic care oprește timpul pe fața lor, iar altora, timpul le este citit pe chip și în păr.

Până mai ieri, figura angelică a lui Fuego era precum o marcă înregistrată a artistului. Fața rotundă, obrajii bucălați, părul dat într-o parte, cu o șuviță școlărească pe frunte…

În ultimele postări de pe Facebook, Paul Surgiu-Fuego ne mărturisește că așteaptă cu nerăbdare ziua lui de naștere, săptămâna viitoare, pe 23 august, dar cu calm și mai multă înțelepciune, semn că cei 45 de ani pe care îi împlinește și-au pus amprenta asupra lui:

“Se apropie ziua mea, pe 23 august! Nu am dorințe prea multe de ziua mea. Niciodată n-am fost un om pretențios. Eu mă mulțumesc cu puțin și de cele mai multe ori, e nevoie de ceva nesemnificativ pentru alții, ca eu să fiu pe deplin fericit. Îmi doresc să fiu sănătos și să pot duce fiecare proiect în parte. Să am mintea limpede și să nu pic în derizoriu vreodată.”

În imagine vedem un chip de bărbat cu părul cărunt, cu un zâmbet discret și cu ochii ușor obosiți.

“Am fugit mereu de propriile evaluări, pentru că sunt destul de drastic și nu prea găsesc foarte multe lucruri care să-mi placă cu adevărat. Nu am regrete de vreun fel, la 45 de ani! Nu simt nici o apăsare a ce am lăsat în urma mea și nu îmi este rușine cu nici o etapă a vieții sau a carierei mele” spune Fuego pe contul de socializare.
Ne e greu să admitem, dar până și un chip de copil-veșnic, ca al lui Fuego, îmbătrânește…
Foto: Facebook
Citeste și:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro