Până și Fuego și-a dat seama de acest adevăr: “Trebuie să luptăm…”

Paul Surugiu sau Fuego cum e cunoscut în toată țara, se bucură de o mare popularitate în România. Fanii lui îi sunt mereu alături, cumpără biletele la concerte și-l urmează prin țară la spectacolele sale grandioase. De ceva timp Fuego este amfitrionul unei emisiuni TV găzduită de postul TVR2 unde are invitați celebri bazându-se pe un format care făcea multe puncte de rating în anii 90.

Pe contul său de Facebook, Fuego ține legătura cu fanii săi, postând periodic fotografii, cântece sau mărturisiri ca-ntr-un jurnal, unde artistul își spune părerile despre încercările vieții sau despre destin.

“Știu că e libertate și e bine să fie așa. Dar nu putem scoate orice pe gură, nu ne putem pune mai presus decât altcineva doar pentru că ne-am trezit cu fața la cearceaf sau pentru că avem impresia că suntem suficienți de citiți și evoluați din câteva postări zeflemitoare aruncate pe Facebook.”

” Sigur că am o mulțime de momente în care-s trist, în care am probleme sau gânduri, dar încerc să nu las să-mi afecteze complet starea de spirit. Cred eu că e viața mult prea dificilă încât să mai facem și noi episoade existențiale.

Cred că trebuie să luăm totul ca atare și să luptăm. Mereu am spus că lupta este pentru cei care pot și vor și că doar așa se poate ieși, în cele din urmă, la liman. Iar încrederea în forțele proprii, indiferent de situație, este dovada puterii, nu o formă de slăbiciune și nicidecum aroganță sau infatuare. Aveți încredere în voi, exact așa cum am și eu!”

Despre viața lui Paul Surugiu se știe atât cât a vrut artistul să se afle. A cochetat cu actoria fiind absolventul unei facultăți particulare de teatru, este din Turda și a rămas fără tată în urmă cu 11 ani.

Foto: Facebook

Citeste și:

Cât câștiga Mirela Vaida la primul job în televiziune: „Cu banii ăia mi-am luat şi primul apartament'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete