Fuego, așa cum l-ați văzut niciodată, într-o modernă geacă Calvin Klein

Ne-a obișnuit cu un stil vestimentar pe care îl poate, cu ușurință, breveta: Fuego Michael Jackson. Jachete ornate cu ștrasuri, cu broderii de inspirație țaristă, sacouri din catifea cu brandenburguri aurii, epoleți și decorații, trese și catarame rupte parcă din vestimentația anilor 90 a lui Michael Jackson. Fuego este iubit de fanii lui care-i acceptă capriciile vestimentare, indiferent de sezon. La concertele lui, artistul pare a se simți în largul său îmbrăcat în haine ce amintesc de Prince sau Michael Jackson.

La începutul acestui an Fuego a scris pe pagina lui Facebook câteva cuvinte care astăzi, la începutul verii, ar putea să ne fie o lecție: “Să nu facem planuri absurde, să nu ne punem dorințe mărețe. Să visăm cu picioarele pe pământ, să ne vedem de pătrățica noastră și să trăim. Să trăim la maximum o viață pe care sigur, dar sigur nu o vom mai primi a doua oară.” (11 ianuarie 2020)

Din păcate, așteptările artistului pentru anul muzical 2020 i-au fost complet date peste cap. Pe 22 martie anul acesta Fuego trebuia să susțină un concert extraordinar la Sala Palatului cu zeci de invitați și cu o desfășurare de forță pe măsură. Iată ce spunea Paul Surugiu, alias Fuego la începutul acestui an: “Vreau ca muzica mea să treacă într-o altă etapă și să vă arăt că arta poate fi o alternativă minunată, ca refugiu și bucurie, la tot ce este trist și sumbru, în jurul nostru. Vreau cu ardoare ca proiectul meu – SIMFONIC' – de pe 22 martie, de la Sala Palatului din București să vă poarte într-o lume a visării, redescoperindu-mă pe mine și cântecele mele, altfel. “

Fuego, așa cum l-ați văzut niciodată, într-o modernă geacă Calvin Klein

Paul Ciprian Surugiu este născut pe 23 august 1976 în Turda, și deși ironizat de mulți, despre el s-au scris deja trei cărți. A cântat melodii pop-rock în adolescență și a rămas acum 10 ani fără tată.

Foto: Facebook/Paul Surugiu – Fuego

Citeste și:

Drama prin care a trecut Fuego. S-a despărțit de partenera de viață după ce aceasta a pierdut mai multe sarcini

Cum a slăbit Fuego 18 kg în doar o lună? „Nu am făcut intervenţii'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete