Fuego, așa cum l-ați văzut niciodată, într-o modernă geacă Calvin Klein

Fuego 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ne-a obișnuit cu un stil vestimentar pe care îl poate, cu ușurință, breveta: Fuego Michael Jackson. Jachete ornate cu ștrasuri, cu broderii de inspirație țaristă, sacouri din catifea cu brandenburguri aurii, epoleți și decorații, trese și catarame rupte parcă din vestimentația anilor 90 a lui Michael Jackson. Fuego este iubit de fanii lui care-i acceptă capriciile vestimentare, indiferent de sezon. La concertele lui, artistul pare a se simți în largul său îmbrăcat în haine ce amintesc de Prince sau Michael Jackson.

La începutul acestui an Fuego a scris pe pagina lui Facebook câteva cuvinte care astăzi, la începutul verii, ar putea să ne fie o lecție: “Să nu facem planuri absurde, să nu ne punem dorințe mărețe. Să visăm cu picioarele pe pământ, să ne vedem de pătrățica noastră și să trăim. Să trăim la maximum o viață pe care sigur, dar sigur nu o vom mai primi a doua oară.” (11 ianuarie 2020)

Din păcate, așteptările artistului pentru anul muzical 2020 i-au fost complet date peste cap. Pe 22 martie anul acesta Fuego trebuia să susțină un concert extraordinar la Sala Palatului cu zeci de invitați și cu o desfășurare de forță pe măsură. Iată ce spunea Paul Surugiu, alias Fuego la începutul acestui an: “Vreau ca muzica mea să treacă într-o altă etapă și să vă arăt că arta poate fi o alternativă minunată, ca refugiu și bucurie, la tot ce este trist și sumbru, în jurul nostru. Vreau cu ardoare ca proiectul meu – SIMFONIC' – de pe 22 martie, de la Sala Palatului din București să vă poarte într-o lume a visării, redescoperindu-mă pe mine și cântecele mele, altfel. “

Fuego, așa cum l-ați văzut niciodată, într-o modernă geacă Calvin Klein

Paul Ciprian Surugiu este născut pe 23 august 1976 în Turda, și deși ironizat de mulți, despre el s-au scris deja trei cărți. A cântat melodii pop-rock în adolescență și a rămas acum 10 ani fără tată.

Foto: Facebook/Paul Surugiu – Fuego

Citeste și:

Drama prin care a trecut Fuego. S-a despărțit de partenera de viață după ce aceasta a pierdut mai multe sarcini

Cum a slăbit Fuego 18 kg în doar o lună? „Nu am făcut intervenţii'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete