Cât costă o casă la doi pași de Castelul Regal de la Săvârșin

Castelul Regal de la Săvârșin este una dintre cele mai cunoscute proprietăți deținute de Casa Regală și locul unde membrii acesteia și-au petrecut de multe ori sărbătorile de-a lungul timpului.

Construit în anii 1650-1680, conacul este fosta reședință a familiei nobiliare maghiare Forray și a intrat în posesia Regelui Mihai pentru a fi mai apoi confiscat în perioada comunistă alături de celelalte proprietăți regale.

Regele Mihai la Castelul de la Săvârșin

Acesta a revenit în posesia Casei Regale în 2001, iar în 2012 au fost finalizate aici lucrările de restaurare ce au readus proprietății farmecul de dinainte de 1947.

Cât costă o proprietate în apropierea Domeniului Regal de la Săvârșin

Dacă vrei să îți cumperi o casă în imediata vecinătate a impresionantului domeniu de la Săvârșin trebuie să ai un buget destul de generos, de aproape 100.000 de euro sau chiar mai mare.

Cea mai ieftină casă de vânzare în Săvârșin costă 99.900 de euro. Aceasta cuprinde 4 camere și se află într-o zonă liniștită, din vecinătatea Domeniul Regal.

casa de vanzare in savarsin

Vila cu 2 etaje dispune de un teren de 2.400 de mp. AICI anunțul de vânzare

Dacă vrei să stai sau să îți cumperi o casă de vacanță chiar vis-a-vis de Domeniul Regal de la Săvârșin trebuie să scoți din buzunar 110.000 de euro.

Casă de vânzare lângă Domeniul Regal de la Săvârșin

Cu acești bani cumperi o proprietate care cuprinde o casă cu 6 camere și două etaje, complet mobilată și dotată cu centrală proprie. Aceasta se află pe un teren de 4.000 de mp, deci dacă o cumperi vei avea propriul tău domeniu la doi pași de cel al Casei Regale. Află AICI mai multe detalii

O altă casă de vânzare în Săvârșin poate fi achiziționată cu suma de 150.000 de euro. Actualul proprietar susține în anunțul de vânzare publicat pe Imobiliare.ro că aceasta ar fi “copia mai mică a Castelului Regal”.

Casă de vânzare la Săvârșin

Vila cu 9 camere și un teren de 1.000 de mp a fost construită în anul 1823. Vezi AICI mai multe detalii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri