Casting “Și tu poți fi pe copertă”. Nu modele sau vedete, chiar TU!

Casting “Și tu poți fi pe copertă”. Nu modele sau vedete, chiar TU!

Avantaje și Plaza România au organizat, pe 19 noiembrie, un casting pentru copertă. Sute de femei s-au înscris, doar spațiul și timpul ne-au limitat să le chemăm pe toate, însă urmează o dată viitoare.

Câștigătoarea urmează să apară pe coperta ediției din februarie a revistei “Avantaje”.

Să facem cunoștință cu câteva dintre finaliste.

 

Cum a fost la castingul pentru coperta revistei Avantaje

Credem că toate femeile sunt frumoase dacă au coafura potrivită, machiajul care să le pună în valoare, vestimentația care să evidențieze cele mai frumoase părți ale corpului și luminile corecte folosite de un fotograf profesionist!

casting coperta

Ceea ce am și demonstrat la cel mai recent casting pentru copertă, care a avut loc pe 19 noiembrie, la Plaza România. Aspirantele la statutul de protagonistă a copertei Avantaje au avut posibilitatea de a se înscrie pe platforma www.avantaje.ro/next-cover. În urma selecției realizate de un juriu format din redacția Avantaje și un reprezentant al sponsorului, finalistele au fost invitate la o şedință dedicată unei transformări complete de stil și, nu în ultimul rând, de atitudine.

casting coperta

Ziua de sâmbătă a fost atât de plină, atât pentru echipă, cât și pentru participante, încât nici nu am simțit cum s-a făcut seara târziu. Nu ştim cum s-a nimerit ca tocmai în această zi să se împodobească bradul de Crăciun, iar atmosfera a fost una tare faină, mai ales că multe participante au venit cu copiii.

casting coperta

Aceștia nu s-au plictisit deloc, alergând de colo-colo, la gustări și prăjiturele, iar uneori fetițele s-au jucat și ele cu machiajul și tehnicile de hair styling, experimentând situațiile prin care trece un fotomodel. Bradul imens, cu globurile strălucitoare, a creat o zi magică pentru echipa revistei Avantaje şi invitatele sale. Am rămas cu o multitudine de poze cu frumoasele finaliste, fiecare specială în felul ei.

casting coperta

Am făcut schimb de zâmbete, de impresii şi ne-am bucurat să le vedem încântate de invitația noastră la răsfăț. Am împărtășit din bucuria redescoperirii feminităţii pierdute în noianul grijilor de fiecare zi. Ne-a făcut plăcere să cunoaștem oameni noi, cu pasiunile lor, cu familiile lor, cu emoțiile lor, dar mai ales cu surpriza de a se redescoperi altfel, precum vedetele în studiourile foto.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse