Câștigătoarele Galei Femeia Anului 2015

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Gala Femeia Anului a devenit un eveniment cu tradiție care promovează  femei obișnuite, femei care reușesc să iasă din tipare și să facă lucruri remarcabile.

În anul 2015, în cadrul Galei Femeia Anului au fost nominalizate atât vedete care au fost implicate în proiecte caritabile și de mare importață pentru mediul social, cât și femei obișnuite care au reușit să schimbe lucruri prin activitățile lor de voluntariat.  În ediția cu numărul optsprezece au fost înmânate 8 premii de excelență, la 8 categorii și un premiu special, oferit pentru întreaga activitate. Acestea sunt câștigătoarele Galei Femeia Anului 2015, iar în această seară vor fi desemnate câștigătoarele Galei Femeia Anului 2016.

Câștigătoarele Galei Femeia Anului 2015:

1. Excelență în Jurnalismul Social – Melania Medeleanu

Melania Medeleanu a fost desemnată câștigătoarea Femeia anului la categoria Excelență în Jurnalismul Social. Melania Medeleanu s-a implicat activ în lucrul cu copiii care suferă de afecțiuni oncologice prin intermediul MagiCAMP, o tabără dedicată acestora și pentru implicarea în fundația Motivation și Fundația Principesa Margareta a României în calitate de advisory council.

2. Ambasador al Artei Românești peste Hotare –  Chris Simion

 Chris Simion este regizor și scriitoare și s-a implicat în promovarea unei imagini pozitive a României. Aceasta susține de peste 16 ani o mișcare independentă de teatru, iar în calitate de regizor a cucerit numeroase premii la festivaluri de de teatru internaționale.

3. Promovarea și Apărarea Drepturilor Femeii – Aurora Martin

Aurora Marti luptă împotriva formelor de discriminare și violență îndreptată asupra femeilor.

4. Responsabilitate și Implicare Socială –Diana Șucu

Diana Șucu coordonează activitatea Fundației Mobexpert, fundație care sprijină financiar copiilor cu nevoi speciale de educație și oferă acces la tratamente medicale inovatoare persoanelor nevoiașe.

5. Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului  –  Alina Vasea

Alina Vasea desfășoară activități de volunatariat în cadrul Asociației Dăruiește Aripi, asociație dedicată copiilor bolnavi de cancer din Constanța. Mai mult, aceasta s-a implicat și în activități de strângere de fonduri pentru crearea Centrului Medical de Zi Focus, dedicat copiilor cu boli onco-hematologice și reumatologice din sud-estul României, singurul de acest gen din țară.

6. Inițiativă în Sprijinul Semenilor – Cosmina Grigore

Cosmina Grigore este un exemplu, aceasta fiind una dintre s upraviețuitoarele a unui cancer de sân. În urma acestui incident, Cosmina Grigore s-a implicat în activitarea de promovare a drepturilor pacientelor cu cancer mamar.

7. Antreprenoriat la feminin – Cristina Chiriac

Cristina Chiriac este o femeie de succes. Aceasta este președinta Asociației Naționale a Antreprenorilor și a fost premiată pentru activitatea de promovare și încurajare a antreprenoriatului din România, pentru activitatea caritabilă în cadrul a numeroase fundații, dar și pentru încurajarea egalității de șanse și susținerea valorilor românești.

8. Proiecte de Advocacy şi Prevenirea Violenţei asupra Femeilor – Simona Voicescu

Simona Voicescu este președinta Asociației Necuvinte. Ea a fost răsplătită pentru profesionalismul și eficiența cu care se implică în activitatea de limitare și prevenire a violenței domestice, pentru succesul istoric al promulgării legii prin care ordinul de protecție a victimelor se emite în 72 de ore, și pentru crearea unui sistem eficient prin care acordă ajutor în regim de urgență victimelor.

9. Premiul pentru întreaga activitate- Teo Trandafir

Redacția revistei Avantaje a acordat un premiu pentru întreaga activitate jurnalistei Teo Trandafir. Teo Trandafir se regăsește în valorile promovate de revista Avantaje, de-a lungul carierei dând dovadă de constanță, longevitate, spirit civic, compasiune și implicare în viața comunității.

 

Citește și:

Ținute de vis la Gala Femeia Anului – 2015

Votarea pentru Premiile Femeia Anului 2016 s-a încheiat. Câștigătoarele vor fi anunțate în cadrul Galei Femeia Anului 2016

Gala Premiilor Femeia Anului, organizată de revista Avantaje, a ajuns anul acesta la a 19-a ediție

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Video