Ținute de vis la Gala Femeia Anului – 2015

Femeia Anului - rochii
Femeia Anului - rochii

1. Irina Mohora 2. Sonia Argint-Ionescu 3. Ilinca Vandici 4. Diana Șucu și Daniela Palade-Teodorescu

La Gala Femeia Anului de anul trecut, invitatele au strălucit în rochii deosebite și au oferit un regal de rafinament studiat. Deși toate invitatele au ales ținute de vis, iată o selecție cu cele mai frumoase vestimentații care au respectat dress-code-ul sugerat.

Eleganță și stil

Gala Femeia Anului premiază, an de an, cele mai frumoase reușite și inițiative de succes ale femeilor din societatea românească. Revista Avantaje este revista femeilor cu povești de viață. Cu trăiri, experiențe, dureri și renașteri spectaculoase. Revista Avantaje a reușit în cei 21 de ani să facă din fiecare poveste normală una remarcabilă.

La Gala Femeia Anului invitatele și câștigătoarele din cele mai diverse domenii au atras atenția stiliștilor prin ținutele pe care le-au ales pentru seara de neuitat a decernării premiilor. Drapaje demne de covorul roșu, catifea senzuală, mătase și paiete cusute manual pe Ia românească, sunt câteva din detaliile care ne-au atras atenția.

Femeia Anului 2015

1. Carmen Dincă, 2. Alexandra Calafeteanu, 3. Livia Dilă, 4. Florentina Mușat

Rafinament și bun gust

Dacă anul trecut am admirat ținute deosebite, toate păstrând o linie clasică și un aer retro, anul acesta așteptăm cu mare interes alegerile vestimentare ale doamnelor.

Invitatele surpriză vor stârni curiozitatea celor prezenți, iar rochiile pe care le vom admira la panoul de onoare Femeia Anului 2016 vor fi subiectul unui articol amplu pe www.avantaje.ro la rubrica de Modă.

În această seară începând cu ora 20.00, pe pagina de Facebook a revistei Avantaje vom transmite LIVE, imagini de la gală. Fiți alături de noi și haideți să comentăm împreună cele mai spectaculoase ținute pe care le vom vedea diseară la evenimentul special marca Avantaje.

Florentina Mușat

foto:

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete si Moda