Carmen Avram nu este adepta tocurilor. Motivul pentru care preferă încălțămintea comodă

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Carmen Avram este tot timpul o apariție care emană eleganță și bun gust. Ținutele pe care realizatoarea tv le poartă nu sunt alese la întâmplare, ci sunt construite cu foarte multă atenție.

Carmen Avram a participat marți la Gala Femeia Anului 2016, unde a urcat pe scenă pentru a-i înmâna colegei de breaslă, Alessandra Stoicescu, trofelul Femeia Anului 2016 la categoria Excelență în Jurnalism Social. Realizatoarea tv a ales o ținută cu care a atras toate privirile, însă puțini sunt cei care au sesizat că aceasta nu purta tocuri. Carmen Avram a dezvăluit într-un interviu pentru Revista Avantaje că nu este adepta tocurilor și că preferă încălțămintea comodă, din mai multe motive.

Chiar dacă la mai toate evenimentele la care participă afișează o imagine impecabilă și care reușește să întoarcă toate privirile, Carmen Avram este de părere că o femeie poate fi foarte elegantă și fără să poarte pantofi cu toc, recunoscând că stilul care o caracterizează este cel sport. Fiind o persoană foarte activă și având o meserie care necesită deplasări în diferite locuri, Carmen Avram a recunoscut că în trecut, în perioada în care mergea foarte mult pe teren, garderoba ei era compusă mai mult din bocanci și teniși și mai puțin din pantofi eleganți, cu toc înalt.

Deși pantofii cu toc nu se află în topul preferințelor realizatoarei tv, aceasta reușește ca la fiecare eveniment la care participă să își compună o ținută prin care să iasă în evidență, să fie în tendințe și în același timp să se simtă foarte confortabil.

 

Foto: captură video

Citește și:

Carmen Avram, apariție spectaculoasă la Gala Femeia Anului 2016

Alessandra Stoicescu mănâncă tot ce poftește: „Îmi place foarte tare pâinea proaspătă'! Cum de arată super la 40 de ani?

Muncește zi și noapte, dar nu uită să aibă grijă de el! Cum se menține în formă Alex Dima?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete