Care este principalul motiv de ceartă între Elena Gheorghe și soțul ei?

Artista Elena Gheorghe (34 de ani) este o femeie împlinită. Are o familie frumoasă, o carieră de succes, un soț atent și doi copii superbi.

Care este principalul motiv de ceartă între Elena Gheorghe și soțul ei?

De curând, într-un interviu oferit revistei VIVA!, solista a dezvăluit care este principalul motiv al certurilor cu soțul ei.

„Avem discuții rar, dar mai tot timpul încep de la pitici … Cornel mai cedează câteodată, pentru a calma spiritele încinse de la etajul 11, și, pentru câteva minute de liniște, cât să ne tragem răsuflarea, îi lasă să se joace pe telefon.

Eu încerc pe cât posibil să îi țin departe de astfel de „preocupări” și de aici apar mici discuții. Sunt însă conștientă că aceste probleme există în toate familiile, deci este generația născută cu gadgetul în mână”, a declarat Elena Gheorghe, pentru revista VIVA!.

Elena Gheorghe, probleme cu cei mici: „Febre, frisoane, hipotermie și alte simptome tipice”

La începutul instalării stării de urgență din pricina coronaviruslui, Elena Gheorghe își justifica absența mărturisind în mediul online că cei doi copii ai ei au fost bolnavi.

„Dragii mei,

Eu sunt o fire foarte activă pe conturile de socializare și știți foarte bine că indiferent de vremuri niciodată n-am lipsit mai mult de 3-4 zile.

Acum însă a fost o situație delicată pentru mine și copiii mei. De pe 6 martie când Nicholas a luat gripa B, suntem într-o continuă doctoriceală (am trecut prin febre, frisoane, hipotermie și alte simptome tipice).

De peste 23 de zile stăm în casă cu mici excepții când am fost internată cu Amelie. Astăzi suntem bine și voiam să vă spun că suntem alături de voi cu gânduri bune și multă dragoste.

Perioada pe care o traversăm cu toții nu este întâmplatoare, este de fapt un restart deși este unul foarte dur.”

Solista și soțul ei, Cornel Ene, s-au cunoscut când artista avea 15 ani, iar el 18, pe când erau colegi în trupa Mandinga.

Cuplul s-a căsătorit în anul 2012 și împreună au doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas Răzvan (8 ani) și Amelie Nicole (2 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

Eva Mendes spune adevărul. De ce nu publică fotografii cu Ryan Gosling și cu fiicele lor? „Răspund onest”

Mesajele lui Meghan Markle trimise tatălui ei înaintea nunții regale au fost făcute publice: „Sunt foarte îngrijorată în privința sănătății și siguranței tale”

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 94 de ani! 10 lucruri pe care nu le știai despre suverană

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete