Care este numele din buletin al Andreei Marin – Nu mulți știu cum o cheamă cu adevărat

nume real Andreea Marin

nume real Andreea Marin

“Zâna Surprizelor”, Andreea Marin, este cunoscută, în special, pentru prezentarea longevivei emisiuni “Surprize, Surprize”. Care este numele din buletin al Andreei Marin – Nu mulți știu cum o cheamă cu adevărat.

O vedem aproape zilnic pe micul ecran, dar mulți dintre noi nu știm cum o cheamă heamă cu adevărat pe Andreea Marin în buletin. Prezentatoarea nu are un sigur nume.

Care este numele din buletin al Andreei Marin – Nu mulți știu cum o cheamă cu adevărat

Numele întreg al vedetei este Andreea Violeta Marin Bănică.

“Suntem Violete din mamă în fiică, mama purta acest nume, apoi eu l-am moştenit, Andreea Violeta mă numesc, şi l-am dăruit mai departe fiicei mele, Ana Violeta”, mărturisea Andreea Marin acum câțiva ani, potrivit viva.ro.

De ce a păstrat Andreea Marin și numele de Bănică

Ștefan Bănică și Andreea Marin au fost căsătoriți timp de șapte ani. După divorț, Andreea a decis să păstreze numele tatălui copilului ei.

Zâna și-a păstrat numele de Bănică dat fiind faptul că și fiica lor poartă același nume în acte.

“Numele meu în buletin este în continuare Bănică, pentru că nu suntem atât de supăraţi. Suntem divorţaţi în acte, dar relaţia dintre noi acum este chiar mai bună decât cea din timpul căsniciei. Această experienţă ne-a maturizat. Las lucrurile să se așeze”, mărturisea Andreea Marin.

În trecut, în cadrul unui interviu, Andreea Marin a vorbit despre felul în care a decurs relația ei cu Ștefan Bănică după ce au divorțat.

“Cred că este foarte important, indiferent ce te desparte să găsești acest punct comun. Am încercat, pe cât posibil, pentru că doi oameni nu se despart de bucurie, ei se despart pentru că există puncte care le arată că nu merg înainte pe același drum. Dar cred că este foarte important, de dragul copilului tău, să găsești soluția de a merge mai departe, astfel încât să-l faci pe el fericit și pe cât posibil, să nu-i lipsească nimic. Nu poți să spui că nu-i lipsește nimic, pentru că oricărui copil îi lipsește timpul petrecut cu mama și cu tata împreună”, a povestit Andreea Marin, în cadrul unui interviu pentru libertatea.ro.

Află și semnificația numelui de familie pe care îl ai. 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete