Monica Bârlădeanu, despre primul job: “Corpul meu ducea toate abuzurile”

primul job al Monicai Barladeanu

primul job al Monicai Barladeanu

Monica Bârlădeanu este o femeie frumoasă, puternică și inteligentă. “Corpul meu ducea toate abuzurile astea'.

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, însă puțini știu că vedeta ascunde adevărate drame.

Dacă în prezent vedeta poate să-și permită orice, în copilărie, Monica Bârlădeanu a avut puține momente de fericire.

Monica Bârlădeanu a fost nevoită să lucreze de la vârsta de 16 ani. În sufletul actriței se ascunde o adevărată dramă. Violența domestică, sărăcia, divorțul părinților și sinuciderea tatălui său au transformat-o într-o femeia puternică.

Monica Bârlădeanu, despre primul job: Corpul meu ducea toate abuzurile'

“Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii 90”, a spus Monica Bârlădeanu, potrivit Antena Stars.

Monica Bârlădeanu: “Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simţeam teroare”

În trecut, în cadrul campaniei “Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului”, realizată de Elena Lasconi, Monica Bârlădeanu a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din copilăria ei.

“Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simţeam teroare. Mai mare teroare era când după un episod din asta nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa.
Şi când te gândeşti că toată lumea se uită la noi şi zice că suntem prinţese. Oamenii au senzaţia că…Doamne… Şi ştii de ce? Pentru că nimeni nu vorbeşte despre lucrurile astea şi nu înţeleg de ce, pentru că lucrurile astea care i-ar putea ajuta şi pe ceilalţi să-şi înţeleagă situaţia”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru emisiunea “Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului”.

 

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete