Andreea Marin recunoaște că a avut probleme de sănătate – “Făceam lucrurile de capul meu, fără specialiști”

Andreea Marin a avut probleme de sanatate

Andreea Marin a avut probleme de sanatate

Kilogramele în plus i-au dat mari bătăi de cap Andreei Marin. Andreea Marin recunoaște că a avut probleme de sănătate – “Făceam lucrurile de capul meu, fără specialiști”.

Chiar dacă acum vedeta afișează o siluetă de invidiat și are mare grijă de corpul ei, Andreea Marin a trecut și prin clipe grele.

Andreea Marin a adoptat un stil de viață sănătos care a ajutat-o să scape de problemele de sănătate cu care se confrunta în urmă cu câțiva ani.

Andreea Marin recunoaște că a avut probleme de sănătate – “Făceam lucrurile de capul meu, fără specialiști”

Fosta “Zână a Suprizelor” a avut probleme de sănătate care proveneau de la un dezechilibru general al organismului.

“A existat o poveste care m-a schimbat în mod profund. A început într-un moment din viața mea când nu mi-a fost bine. Am avut o nefericire împreună cu lipsa de sănătate. Ele merg mână în mână, corpul începe să sufere și să dea semnale că nu ești în regulă. În momentul acela luasem 20 de kilograme în plus, deși făceam sport de cinci ori pe săptămână.
Eram bolnavă. Nu era o problemă care să țină de neglijență, pentru că eram ambițioasă și, totuși, nu scăpam de un gram deși făceam sport. Corpul meu avea o problemă de sănătate. Făceam lucrurile de capul meu, fără specialiști”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul seminarului RESTART.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete