Caravana BookLand, la Targu Jiu

Caravana BookLand, la Targu Jiu

BookLand
Ancorat in realitatea cotidiana, in care lectura se imbina cu diversitatea si modernismul, BookLand iese din stereotipul unui targ de carte clasic, oferindu-ti un adevarat mix cooltural: oferte speciale, tombole, promotii, lansari de carte, improvizatii, concerte, dialoguri, muzica si dans.

Astfel, te asteptam sa vii impreuna cu familia, miercuri, 2 Mai, de la ora 18.30, sa ii admiri pe juniorii de la Palatul Copiilor din Targu Jiu intr-un spectacol inedit de dansuri populare. Iar vineri, 4 Mai, de la ora 18.00, organizam o sesiune de pictura impreuna cu talentatii copii de la Palatul Copiilor din Targu Jiu.

O alta surpriza placuta pentru BookLanderi va fi expozitia tanarului sculptor din Targu Jiu, Decebal Craciun, ale carui piese le veti putea admira toata saptamana in Centrul Comercial Lotus Parang, la targul de carte BookLand.

Sambata, de la ora 15.30, vino sa il cunosti pe Andrei Novac, o tanara speranta a poeziei romanesti. Alaturi de el, vor sustine o sesiune de lectura publica scriitorii Lazar Popescu, Ion Popescu Bradiceni si Vasile Ponea, binecunoscuti si apreciati oameni de cultura din Targu Jiu.

Te asteptam cu drag sa-ti iei portia de cultura, de marti 1 mai, pana duminica, 6 mai, in Targu Jiu, la Centrului Comercial Lotus Parang.

BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri