Căpitanul Sir Tom Moore, testat pozitiv cu Covid-19 se află în spital

Căpitanul Sir Tom Moore a fost internat în spital cu coronavirus. Bătrânul de 100 de ani, care a strâns aproape 33 de milioane de lire sterline pentru National Health Service, a fost dus la spitalul Bedford după ce a solicitat ajutor din cauza dificultăților de respirație, a spus fiica sa, Hannah Ingram-Moore.

În ultimele săptămâni, fostul ofițer din Armata Britanică a fost tratat pentru pneumonie, iar săptămâna trecută a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Doamna Ingram-Moore a spus că tatăl ei nu se află în terapie intensivă.

O purtătoare de cuvânt a familiei a spus că Sir Tom nu a primit încă vaccinul Covid-19 din cauza medicamentelor pe care le lua pentru pneumonie.

Premierul Boris Johnson a scris pe Twitter: „Gândurile mele sunt la @CaptainTomMoore și la familia sa. Ați inspirat întreaga națiune și vă dorim cu toții o recuperare completă.'

Veteranul armatei, originar din Keighley, West Yorkshire, a fost numit de către Regină „Cavaler' în iulie anul trecut. În decembrie, centenarul a plecat într-o vacanță în Barbados alături de familie după ce British Airways i-a plătit zborul.

În tweet-ul doamnei Ingram-Moore, ea a spus că tatăl ei a fost acasă cu familia până duminică, când „a avut nevoie de ajutor suplimentar pentru a respira cum trebuie.'

Ea a spus că îngrijirea medicală pe care a primit-o în ultimele săptămâni a fost „remarcabilă'.

„Știm că personalul minunat de la spitalul Bedford va face tot posibilul pentru a-l face să se simtă mai bine și sperăm că se va întoarce acasă cât mai curând posibil', a spus ea.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri