Cântărețul australian Nick Cave, scrisoare înduioșătoare despre moartea fiului său: “Durerea nu poate fi negociată”

Vezi pozele

Nick Cave este liderul formaţiei Nick Cave and the Bad Seeds, deși este mult mai probabil ca mulți dintre noi să-l cunoască în calitate de interpret al melodiei Where the wild roses grows, alături de Kylie Minogue. Artistul și-a pierdut fiul în vârstă de 15 ani în 2015, în urma unui accident teribil.

Pe site-ul The Red Hand Files, pe care îl folosește pentru a comunica cu fanii, Cave a publicat o scrisoare către fiul său. În replică, a primit un mesaj, însoțit de o întrebare, de la o admiratoare: “Am trecut deja prin moartea tatălui meu, a surorii mele şi a primei mele iubiri în ultimii ani şi simt că am ceva de comunicat cu ei, în special prin intermediul viselor. Mă ajută. Tu şi Susie simţiţi că fiul vostru Arthur este cu voi şi comunică în acelaşi fel?

Nick Cave simte că fiul său decedat îi este tot timpul prin preajmă

Artisul i-a apreciat întrebarea și i-a oferit cel mai frumos răspuns: “Durerea şi dragostea sunt pentru totdeauna interconectate. Durerea este teribila reamintire a unei iubiri profunde şi, la fel ca dragostea, nu poate fi negociată. Există o imensitate a durerii care ne copleşeşte”, a scris Cave.

Cave a adăugat că simte prezenţa fiului său tot timpul. “Îl aud vorbind cu mine, ghidându-mă, deşi nu poate fi acolo (…) La fel ca ideile, aceste spirite vorbesc de posibilitate. Urmează-ţi ideile, pentru că de cealaltă parte a ideii este schimbarea şi dezvoltarea şi spăşirea. Creează-ţi propriile spirite! Cheamă-le! Readu-le la viață! Vorbeşte-le!

Cum a murit Arthur Cave

Tânărul, în vârstă de doar 15 ani, a căzut de pe o stâncă în Brighton. Ancheta desfășurată la acea vreme a stabilit că fiul lui Cave consumase substanțe halucinogene extrem de puternice înainte de a cădea de la înălțime.

Adolescentul a suferit fracturi are craniului, hemoragie cerebrală şi fracturi la ambele picioare. A fost transportat de urgenţă la spital, însă a decedat la scurtă vreme.

Citește și 

Misterele „mesei vorbitoare'… spiritism sau subconștient?

Spirite înregistrate în timpul unei exorcizări

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete