Brad Pitt şi Angelina Jolie, pregătiți pentru războiul pe custodia copiilor

Brad Pitt şi Angelina Jolie, pregătiți pentru războiul pe custodia copiilor

Războiul dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie pare departe de a se fi terminat. Cei doi actori încă mai poartă o luptă prin tribunale.
Și nu despre bani este vorba, ci la mijloc este custodia celor şase copii.

Dacă până acum, Angelina a fost cea care a câștigat custodia totală a copiilor, în timp ce fostul ei soț, Brad, avea dreptul de a-i vedea de câteva ori pe lună, recent au intentat un nou proces.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii. În cererea sa de divorţ, actrița a cerut custodia copiilor. Trei dintre ei sunt adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii.

Însă Pitt este deranjat de faptul că se îndepărtează tot mai mult de copiii lui, așa că a cerut judecătorului custodia comună a celor mici.

În cererea înaintată instanței, Brad a argumentat că se opune faptului ca Angelina să devina custodele cu puteri depline asupra copiilor, susținând faptul că este un tată responsabil.
Procesul de custodie este stabilit să înceapă pe 4 decembrie 2018.

Angelia Jolie a cerut divorțul în septembrie 2016, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile. Brad Pitt a fost anchetat şi achitat pentru acuzaţia de violenţe comise asupra minorilor. Iar de aici până la un adevărat război între cei doi a fost doar un pas.

“Au multe de pus la punct în privința custodiei. Ea nu-și poate stăpâni furia față de Brad care ar putea primi custodie comună. S-a încărcat cu furie și are pretenții nerezonabile”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru TMZ.

 

Iulia Sandu

Foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete