Brad Pitt şi Angelina Jolie, pregătiți pentru războiul pe custodia copiilor

Războiul dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie pare departe de a se fi terminat. Cei doi actori încă mai poartă o luptă prin tribunale.
Și nu despre bani este vorba, ci la mijloc este custodia celor şase copii.

Dacă până acum, Angelina a fost cea care a câștigat custodia totală a copiilor, în timp ce fostul ei soț, Brad, avea dreptul de a-i vedea de câteva ori pe lună, recent au intentat un nou proces.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii. În cererea sa de divorţ, actrița a cerut custodia copiilor. Trei dintre ei sunt adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii.

Însă Pitt este deranjat de faptul că se îndepărtează tot mai mult de copiii lui, așa că a cerut judecătorului custodia comună a celor mici.

În cererea înaintată instanței, Brad a argumentat că se opune faptului ca Angelina să devina custodele cu puteri depline asupra copiilor, susținând faptul că este un tată responsabil.
Procesul de custodie este stabilit să înceapă pe 4 decembrie 2018.

Angelia Jolie a cerut divorțul în septembrie 2016, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile. Brad Pitt a fost anchetat şi achitat pentru acuzaţia de violenţe comise asupra minorilor. Iar de aici până la un adevărat război între cei doi a fost doar un pas.

“Au multe de pus la punct în privința custodiei. Ea nu-și poate stăpâni furia față de Brad care ar putea primi custodie comună. S-a încărcat cu furie și are pretenții nerezonabile”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru TMZ.

 

Iulia Sandu

Foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete