Cântăreața Mariana Căpitănescu, declarații surprinzătoare despre viața sa de cuplu: „Consider că viața cu un amant e foarte complicată”

Mariana Căpitănescu este o îndrăgită interpretă de muzică populară, care s-a bucurat un mare succes, datorită muzicii ei. Artista a fost invitată în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu' de la Antena Stars, unde nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume, atât în privința vieții personale cât și a celei profesionale.

Mariana Căpitănescu iubește același bărbat de mai bine de douăzeci de ani și se consideră o femeie împlinită și norocoasă pentru că are o familie atât de frumoasă.

Cântăreața Mariana Căpitănescu, declarații surprinzătoare despre viața sa de cuplu

Ea spune că nu și-ar înșela niciodată soțul pentru că infidelitatea i se pare o pierdere inutilă de timp și energie.

„Eu nu am și nici nu aș putea avea vreodată un amant. Eu abia reușesc să-i fac față soțului meu. Consider că viața cu un amant este foarte complicată', a spus amuzată Mariana Căpitănescu.

Cântăreața susține că soțul ei este un bărbat foarte atent cu aspectul lui fizic, ceea ce o obligă într-un fel și pe ea să fie tot timpul aranjată și cochetă.

Foto: Antena 1

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum arată astăzi celebrul Cesar Evora? Transformarea actorului este spectaculoasă!

Monica Anghel, transformare incredibilă! Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme în timp record: „Înainte mâncam foarte prost'

Inna a renunțat definitiv la un aliment de bază, de mai bine de trei luni: „Nu am mai simţit nevoia să mănânc deloc'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete