Fostul principe Nicolae se va întoarce în România. Ce spune despre relația cu Principesa Margareta?

Fostul principe Nicolae se va întoarce în România

Într-un interviu acordat presei britanice, fostul principe Nicolae a declarat că se va întoarce în România, însoțit de Alina Binder, logodnica sa. În plus, acesta a vorbit și despre relația pe care o are cu mătușa sa, Principesa Margareta.

Fostul principe Nicolae se va întoarce în România

Fostul principe Nicolae este din nou în atenția jurnaliștilor britanici, asta după ce publicația The Telegraph a comparat cuplul Nicoale Medforth-Mills- Alina Binder cu celebrul cuplu regal, prințul Harry și actrița Meghan Markle. Cei doi au fost numiți “Harry și Meghan ” ai României, fostul principe Nicolae fiind lăudat în presa străină. Mai exact,  The Telegraph îl consideră pe fostul principe Nicoale o “urmă de speranţă” pentru poporul român, după moartea Regelui Mihai și anunță că acesta urmează să se stabilească în România

Nicolae Medforth-Mills a acordat un interviu publicației The Telegraph  în care a vorbit despre întoarcerea în România și despre relația cu Custodele Coroanei, Principesa Margareta.

“Nu am considerat niciodată că aş fi în competiţie. Imaginea de ansamblu este că suntem Familia Regală a României, iar interesele noastre sunt de a ajuta ţara, fie din punct de vedere economic, fie social. Din acest motiv ne aflăm aici şi asta trebuie să facem”, a declarat fostul principe Nicolae, potrivit mediafax.ro.

Foto: facebook

Citește și:

Cum arată astăzi celebrul Cesar Evora? Transformarea actorului este spectaculoasă!

Mesajul emoționant publicat în această dimineață de fostul principe Nicolae. Ce i-a transmis Alinei Binder?

Monica Anghel, transformare incredibilă! Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme în timp record: „Înainte mâncam foarte prost'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete