Când va naște Gabriela Cristea? Prezentatoarea a dezvăluit data când va deveni mamă pentru a doua oară

A început numărătoarea inversă pentru Gabriela Cristea. Prezentatoarea de televiziune se pregătește să devină mamă pentru a doua oară și a dezvăluit data când va naște. 

Având în vedere că va naște prin cezariană, Gabriela Cristea a ales, împreună cu medicii, perioada în care este cel mai bine să aducă pe lume cel de-al doilea copil, astfel încât totul să decurgă perfect. Astfel, vedeta nu va fi luată prin surprindere și știe încă de acum data când va deveni mamă pentru a doua oară.

Când va naște Gabriela Cristea?

Pentru a preveni posibilele complicații, Gabriela Cristea va naște mai devreme de termen, sarcina ei fiind atent monitorizată de medici. Acest lucru se întâmplă pentru că nu au trecut doi ani între cele două sarcini.

“La 38 de săptămâni ești la termen. Poți să naști între 38 și 40. Mie mi-a calculat să nasc pe la 37 de săptămâni, la 37 de săptămâni e ok, nu mai sunt riscuri. În martie cam pe 15, în jurul zilei de 15. Eu tot mai negociez cu medicul nostru ginecolog și îi spun că poate totuși, dacă rezistă copilul să mai stăm încă o zi și ea se uită la mine și zice: eu sunt optimistă, dar dacă vrei te las. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie foarte dură și atunci, când totul se poate controla, de ce să riști niște chestii aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut. Nu mă lasă nici soțul care mi-a spus: De ce să te chinui în halul ăsta?”, a spus Gabriela Cristea, în emisiunea “Xtra Night Show”.

Întrebată dacă își mai dorește copii, Gabriela Cristea a mărturisit că a decis să se oprească aici, chiar dacă Tavi Clonda nu ar exclude ideea de a avea și un alt treilea copil. În plus, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis și numele bebelușului care urmează să vină pe lume pe 15 martie.

“Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el, dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești, dar sunt nume de circulație internațională.”, spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Foto: facebook

Citește și:

Alina Pușcaș nu și-a dorit întotdeauna să devină actriță. La ce meserie visa vedeta în copilărie?

Keanu Reeves, mesaj pentru persoanele care suferă de depresie: Suntem precum niște Zoombie. Ridicați-vă capul din telefonul mobil și priviți în jur!'

Care a fost cea mai mare dorință a prințesei Diana? Kate Middleton se bucură acum de un lucru la care Lady Diana doar a visat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete