Keanu Reeves, mesaj pentru persoanele care suferă de depresie: “Suntem precum niște Zoombie. Ridicați-vă capul din telefonul mobil și priviți în jur!”

Mesajul lui Keanu Reeves după ce și-a revenit din depresie

Keanu Reeves este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Actorul a devenit celebru în lumea întreagă pentru rolul inovator din filmul “The Matrix”.

Când vine vorba de Keanu Reeves poți să afirmi cu ușurință că are o viață la care mulți dintre noi doar visăm.

În realitate, îndrăgitul actor are o poveste de viață demnă de un roman.

Keanu Reeves a dus o luptă grea cu depresia. La vârsta de doar trei ani, tatăl lui și-a părăsit familia și nu s-a mai interesat de el. În 1993, prietenul lui cel mai bun, actorul River Phoenix, a decedat în urma unei supradoze de droguri.

În 1998, Keanu a cunoscut-o pe Jennifer Syme. Cei doi s-au căsătorit și visau împreună la o familie. Din păcate, copilul lor a murit înainte de a se naște. Iar de aici a urmat o adevarătă dramă.

În ciuda tragediilor din viața lui, actorul nu s-a dat bătut. Keanu Reeves s-a luat la trântă cu depresia și a renăscut din propria cenușă.

Mesajul lui Keanu Reeves după ce și-a revenit din depresie

“Vedeți toți oamenii din spatele meu? Se grăbesc către serviciu și nu sunt atenți la nimic din ce se întâmplă în jurul lor. Uneori suntem așa de prinși cu viața de zi cu zi încât uităm să luăm o pauză pentru a ne bucura de frumusețea vieții. Suntem precum niște Zoombie. Ridicați-vă capul din telefonul mobil și priviți în jur!

Spuneți “Buna ziua!” unei persoane care vă iese în cale, îmbrățișați pe cineva care suferă. Ajutați pe cineva! Trebuie să trăiți în fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Ceea ce nu știți despre mine este că am suferit de depresie în urmă cu câțiva ani. Persoana care m-a sprijinit am fost EU. Fiecare zi este prețioasă, așă că tratați-o ca atare. Nimeni nu ne garantează ziua de mâine, trăiți astăzi!
Mă cunoaște foarte multă lume, dar nimeni nu cunoaște povestea mea. La vârsta de 3 ani l-am văzut pe tatăl meu cum ne părăsește. Am frecventat 4 licee diferite, m-am luptat cu dislexia, educația a fost pentru mine o provocare mai mare decât pentru cei mai mulți.

La 23 de ani, prietenul meu apropiat River Phoenix a murit din cauza unei supradoze. În 1998 am întâlnit-o pe Jennifer Syme. A fost dragoste la prima vedere iar în 1999, Jennifer era însărcinată cu fetița noastră.

Din păcate, după 8 luni, copilul nostru s-a născut mort. Am fost distruși, și în cele din urmă relația noastră s-a încheiat. 18 luni mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de mașină. Din acel moment am evitat relațiile serioase și să am copii. Sora mea mai mică a suferit de leucemie.

Astăzi este vindecată, iar 70% din câștigurile mele din Matrix le-am donat spitalelor care se ocupă cu tratarea leucemiei. Sunt singurul star de la Hollywood care nu are o vilă imensă. Nu am bodyguard și nu port haine extravagante. Merg cu metroul și îmi place la nebunie.

În concluzie, cred că suntem cu toții de acord că înfruntând tragediile cu care ne confruntăm putem învinge. Indiferent de ce se întâmplă în viața voastră, puteți să depășiți dificultățile! Viața merită trăită!”.

 

Iulia Sandu

Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete