Alina Pușcaș nu și-a dorit întotdeauna să devină actriță. La ce meserie visa vedeta în copilărie?

Acum este o actriță de succes și o prezentatoare de televiziune foarte îndrăgită de public, însă puțini știu că Alina Pușcaș nu și-a dorit întotdeauna să devină actriță. Când era doar un copil, Alina Pușcaș se visa făcând o cu totul altă meserie, dar viața a avut planuri diferite pentru ea.

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste, are doi copii și se pregătește să devină mamă pentru a treia oară, iar în plan profesional lucrurile merg perfect pentru Alina Pușcaș. Vedeta traversează una dintre cele mai frumoase perioade, atât în plan personal, cât și în carieră, având în vedere că serialul în care joacă în prezent se bucură de mare succes.

Alina Pușcaș nu și-a dorit întotdeauna să devină actriță

Deși intră rapid în pielea personajelor pe care le interpretează, Alina Pușcaș nu și-a dorit întotdeauna să devină actriță. Vedeta a mărturisit că în trecut visa la o carieră în medicină, domeniu care i se pare în continuare foarte interesant și pe care încearcă să îl descopere prin intermediul soțul ei care este medic stomatolog.

“Am început să citesc și eu radiografii. Îmi dau seama unde este o infecție. Eu de la Mihai învăț. Ori de câte ori primește o radiografie pe mail îmi arată, așa ca discuție și eu am început să înregistrez. Mi se pare foarte interesant și îmi pare foarte rău că nu am făcut medicina. Eu asta, de fapt, mi-am dorit să fac. Cred că nu am zis niciodată asta.”, a spus Alina Pușcaș, în emisiunea “Xtra Night Show”.

Cum a aflat Alina Pușcaș că este însărcinată pentru a treia oară?

Frumoasa actriță este din nou însărcinată și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru a treia oară. Dacă acum se simte perfect, în primele săptămâni de sarcină, Alina Pușcaș a întâmpinat o serie de dificultăți, stările de rău dându-i mari bătăi de cap.

“Mi-a fost atât de rău în decembrie și ianuarie, dar am schiat în decembrie știind că am vreo lună, de fapt, aveam două. Îmi era foarte rău pe la filmări, eu rămăsesem însărcinată când încă se filma la “Te cunosc de undeva” și eu nu știam pentru că eu luam anticoncepționale și totuși nu știu cum s-a întâmplat. Probabil că a fost în perioada aceea în care se face o pauză de câteva zile.”, a spus Alina Pușcaș.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Alina Pușcaș.

Foto: facebook

Citește și:

Keanu Reeves, mesaj pentru persoanele care suferă de depresie: Suntem precum niște Zoombie. Ridicați-vă capul din telefonul mobil și priviți în jur!'

Andreea Esca, despre momentul în care a devenit mamă: Prima imagine când m-am trezit din anestezie a fost faţa lui Cătălin Radu Tănase'

Cum a învins Florin Călinescu cancerul: N-am o problemă…până la oncologie! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete