Care a fost cea mai mare dorință a prințesei Diana? Kate Middleton se bucură acum de un lucru la care Lady Diana doar a visat

cea mai mare dorință a prințesei DianaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

De când a intrat în familia regală britanică, Kate Middleton a fost asemănată de foarte multe ori cu prințesa Diana. Stilul ei vestimentar, personalitatea și anumite gesturi amintesc de Lady Diana, dar chiar dacă între cele două există anumite asemănări, viețile lor sunt complet diferite. 

Mulți spun că dacă ar mai fi fost în viață, prințesa Diana ar fi îndrăgit-o pe Kate Middleton. Comportamentul lor seamănă foarte mult și inclusiv în relația cu copiii cele două au adoptat tehnici similare. Cu toate acestea, există un lucru de care Kate Middleton se bucură în prezent, dar la care Lady Diana doar a visat.

Care a fost cea mai mare dorință a prințesei Diana?

Deși căsnicia cu prințul Charles s-a terminat cu un divorț, prințesa Diana a fost fericită pentru că în urma acestui mariaj a devenit mamă de două ori. Nu rata nicio ocazie să își exprime dragostea față de cei doi copii, prințul William și prințul Harry, dar cu toate acestea, Lady Diana purta în suflet o dorință care nu a mai devenit niciodată realitate. Fostul majordom al familiei regale, Paul Burrell, unul dintre apropiații prințesei Diana, a dezvăluit care a fost cea mai mare dorință a acesteia. Mai exact, Lady Diana și-a dorit foarte mult o fiică.

“Să aibă o fetiță ar fi însemnat totul pentru Diana. I-a fost răpită oportunitatea de a-și iubi nepoții, în special pe Charlotte. Și ar fi iubit-o și pe Kate.”, a spus Paul Burrell în documentarul “The Diana Story”, potrivit mirror.co.uk.

Având în vedere că prințesa Diana nu a mai reușit să devină mamă de fată, prințul William a decis ca fiica sa să poarte și numele “Diana”, acesta fiind un tribut adus mamei sale care și-a pierdut viața într-un accident de mașină.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton și prințesa Diana.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Răzvan Simion, mărturisiri despre fosta lui soție, Diana: S-au terminat lemnele din sobă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete