Când începe Visuri la cheie 2019. Cu ce noutăți vine acest sezon al emisiunii

Când începe Visuri la cheie 2019

13 familii greu încercate de viață își vor vedea visul cu ochii în noul sezon al emisiunii Visuri la cheie. În cele 13 ediții ale emisiunii din acest sezon vom cunoaște povești de viață uimitoare și vom asista la transformări impresionante ale locuințelor lor. 

Când începe Visuri la cheie 2019

Prima ediție din noul sezon al emisiunii prezentate de Dragoș Bucur va avea loc pe 11 septembrie, de la ora 20.30, pe Pro TV. Dragoș Bucur revine la cârma emisiunii în acest sezon, după ce, sezonul trecut, a fost înlocuit de actorul Corneliu Ulici.

Dragoș Bucur a părăsit emisiunea anul trecut pentru a se dedica „familiei, școlii de actorie Actoriedefilm.ro și proiectelor sale din film atât din România, cât și din Amsterdam și Belfast, unde a petrecut 5 luni pentru filmări', spuneau reprezentanții Pro TV la acea vreme.

Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat şi mă întorc cu foarte mult entuziasm. Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana şi cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar şi pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film. A fost un an în care am descoperit locuri şi lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie. Le mulţumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine şi le mulţumesc foarte mult colegilor.

Mă întorc cu gânduri bune şi cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet', a declarat Dragoș Bucur.

Cine va face parte din echipa Visuri la cheie în acest sezon

Echipa Visuri la cheie, din acest sezon, va fi formată din arhitecții Alina Vîlcu, Laura Boghiu, Omid Ghannadi, Valentin Ionașcu și designerul de interior Cristina Joia.

Cea mai importantă plecare din emisiunea este cea a designerului Adela Pârvu, care a făcut parte din toate cele cinci sezoane ale emisiunii. De asemenea, nici arhitectul Ciprian Vlaicu, prezent doar în sezonul trecut, nu va mai face parte din echipă. Atât Adela, cât și Ciprian au decis să se dedice unor proiecte personale.

În locul lor, îi vom revedea pe arhitecţii Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi, care au făcut o pauză de un an.

Echipa se va mări cu un membru, arhitecta Laura Boghiu. Ea a absolvit Facultatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu, este arhitect şi designer de interior şi are o experienţă de opt ani în domeniu, timp în care a realizat nenumărate proiecte.

Citeste si

Imagini, în exclusivitate, din Turcia, din casa unde se filmează serialul-fenomen Lacrimi la Marea Neagră'

REVOLTĂTOR 17 copii au fost diagnosticați cu sindromul vârcolacului', după ce, anterior, li se administrase un medicament introdus într-un ambalaj greșit de către fabricant

Fosta soție a lui Silvio Berlusconi trebuie să-i înapoieze politicianului 60 de milioane de euro primite după divorț

Sursa foto: facebook Visuri la cheie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri