Când începe sezonul 2 al serialului Sex/Life?

Sezonul 2 al serialului Sex/Life va apărea în curând pe platforma de streaming video Netflix și va fi mai incendiar ca niciodată.

După ce a făcut o impresie foarte bună cu primul sezon, Netflix a reînnoit Sex/Life pentru sezonul 2 în septembrie 2021. Serialul dramatic, bazat pe memoriile autopublicate ale lui BB Easton, 44 de capitole despre 4 bărbați, a fost vizionat de 67 de milioane de gospodării în primele 4 săptămâni de la premiera din iunie 2021.

Primul teaser a fost lansat pe 2 februarie 2023. Există o mulțime de picanterii în acest sezon, inclusiv scene fierbinți între Billie și Brad.

„Nu toată lumea o are. Dorința de a ne trezi, de a nu mai fi somnambuli prin viețile noastre. Să nu mai încercăm să facem ceea ce este corect, în timp ce ne negăm adevărul nostru. Dar aceia dintre noi care o fac, pășim în ape periculoase. Pentru că odată ce te trezești, odată ce ai măcar un mic gust, nu mai există cale de întoarcere”, spune Billie în trailer, scrie Hollywood Life.

Sex/Life sezonul 1

Prezentarea oficială al serialului, potrivit sursei citată anterior: „Sex/Life este povestea unui triunghi amoros între o femeie, soțul ei și trecutul ei, care aruncă o nouă abordare provocatoare asupra identității și dorinței feminine. Billie Connelly nu a fost întotdeauna o soție și o mamă care stătea acasă și trăia în suburbii. Înainte de a se căsători cu chipeșul Cooper și de a se muta în Connecticut, Billie a fost un copil sălbatic cu spirit liber care trăia în New York City cu cea mai bună prietenă a ei, Sasha, muncind din greu și jucându-se și mai mult. Epuizată de grija celor doi copii mici și nostalgică după trecutul ei, Billie începe să țină un jurnal și să aibă fantezii despre isprăvile ei pasionale cu fostul iubit sexy Brad, marea dezamăgire pe care nu a reușit să o depășească niciodată. Dar cu cât Billie își amintește mai mult, cu atât se întreabă mai mult cum a ajuns aici și atunci soțul ei îi găsește jurnalul'.

Primul sezon relatează călătoria lui Billie pentru a afla ce își dorește și ce are nevoie cu adevărat. După nașterea celui de-al doilea copil al lor, viața sexuală a lui Billie și Cooper a luat-o razna. Telespectatorii au început să afle despre trecutul ei cu fostul ei iubit Brad și despre scenele lor de sex fierbinți prin intermediul jurnalului ei.

Când Cooper găsește jurnalul ei online și începe să-l citească, acest lucru provoacă tensiuni majore în căsnicia lui Billie și a lui Cooper. Cooper încearcă să reaprindă acea scânteie cu Billie, în timp ce ea continuă să se întâlnească cu Brad și să fie tentată de el.

În timp ce filmau primul sezon, Sarah Shahi și Adam Demos au început să se întâlnească. Ei sunt încă fericiți și îndrăgostiți și după filmarea celui de-al doilea sezon. Cuplul postează frecvent fotografii pe Instagram.

Adam Demos a dezvăluit în ianuarie 2022 că urmează să înceapă filmările pentru Sex/Life sezonul 2. “Este aproape timpul să începem @sexlife sezonul 2. Pumped!”, a scris el pe Instagram. Producția s-a încheiat câteva luni mai târziu, la începutul primăverii anului 2022, a confirmat Adam pentru Entertainment Tonight.

Sezonul 2 din Sex/Life va fi lansat pe 2 martie 2023.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber