Când are loc Spotlight, festivalul Internațional al Luminii din București? Programul complet

Spotlight, festivalul Internațional al Luminii din București, este unul dintre cele mai așteptate evenimente de peste an. Este cel mai mare festival din România dedicat luminii și pune accentul pe proiecții video spectaculoase care să stârnească interesul privitorilor. 

Ce este Spotlight?

După cum îi spune și numele, Spotlight este un festival cu și despre lumini. Datorită tehnologiei avansate, lumina este ridicată la rang de artă, iar în fiecare an, pe toată durata festivalului, o mulțime de persoane vin să admire proiecțiile fascinate.

Tema din acest an a festivalului Internațional al Luminii din București este “EuropeLights”. Mai exact, prin intermediul luminilor, organizatorii își propun să pună în evidență rolul pe care România îl are la nivel European, având în vedere că țara noastră este aflată la președinția Consiliului Uniunii Europene, timp de șase luni, dar și să marcheze un alt eveniment important și anume deschiderea Sezonului România-Franța la București.

În cadrul festivalului își vor demonstra îndemânarea atât artiști locali, cât și internaționali care vor folosi cele mai noi instalații de lumină pentru a face spectacol.

Când este Spotlight 2019?

Spotlight, festivalul Internațional al Luminii din București, va avea loc în anul 2019 între 18 și 21 aprilie, în intervalul orar 20:00-23:55, pe Calea Victoriei, mai exact între Ateneul Român și Piața Națiunilor Unite. În deschiderea festivalului, celebrul artist Bob Sinclar va susține un concert în Piața “George Enescu”, la ora 21, iar înainte ca artistul să urce pe scenă, atmosfera va fi întreținută de Dj Andi, potrivit spotlightfestival.ro. Intrarea este gratuită, astfel că cei care iubesc luminile se pot bucura în cele 4 zile de festival de un adevărat spectacol.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii din edițiile trecute ale festivalului Spotlight.

Foto: facebook

Citește și:

Catedrala Notre-Dame din Paris, un loc încărcat de istorie

Cele mai spectaculoase castele din… nisip

Top 3 destinații de vacanță în România

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber