Campari si vin spumos

Ingrediente:

  • 300 ml suc de grepfrut rosu
  • 75 ml vermut Campari
  • 1 sticla de vin spumos

Mod de preparare:

Intr-o cana mare, amesteca 300 ml suc de grepfrut rosu si 75 ml vermut Campari. Da la rece minimum 1 ora, iar in momentul servirii adauga 1 sticla de vin spumos, bine racit, si cuburi de gheata. Serveste in pahare inalte.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Cocteiluri alcoolizate