Campania Procter & Gamble „Multumesc, mama!” se apropie de linia de sosire

Campania Procter & Gamble „Multumesc, mama!” se apropie de linia de sosire

Maria si Ana Maria Branza

Maria Branza, impreuna cu fiica ei, Ana Maria Branza, camioana mondiala si vicecampioana olimpica la scrima

Aseara, la Palatul Bragadiru din Bucuresti, invitatii au fost martorii unor povesti emotionante despre performanta si despre rolul mamelor in succesul copiilor lor. In cadrul Galei, Maria Branza, Mariana Dumitru si Dorinela Tecau si-au impartasit experientele de mame de atleţi de top, care si-au incurajat copiii sa isi urmeze visul.

„Plecarea la Londra si ocazia de a participa la o competitie olimpica este realizarea visului oricarei mame care isi doreste tot ce este mai bun pentru copilul ei”, a declarat Maria Branza, mama Anei Maria Branza, campioana mondiala si vicecamioana olimpica la scrima. „Mereu am trait emotiile in fata televizorului atunci cand Ana pleca la concursuri in strainatate; acum vom fi acolo impreuna si acest lucru conteaza cel mai mult pentru mine, ca mama.”

Octavian Morariu
„Talentul sportivilor, completat de munca asidua si de sustinerea familiei, scrie file de istorie si ne face sa fim mandri de fiecare data cand steagul Romaniei se inalta pe podiumurile competitiilor olimpice” a declarat Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Printre cei care au sarbatorit performanta sportivilor romani s-au aflat foşti şi actuali campioni – Violeta Beclea Szekely, Ionela Tarlea, Ana Maria Branza, Elisabeta Samara, Loredana Dinu, alaturi de mamele lor – presedinti de federatii si oameni din lumea sportului. Au urmarit impreuna filmele campaniei „Multumesc, mama!”, si au rememorat propriile povesti de succes.

Maria Dumitru

Maria Dumitru, mama Alinei Dumitru, campioana olimpica si multipla campioana europeana la judo

„In curand, mamele a trei sportivi din Romania vor pleca la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 pentru a fi alaturi de copiii lor. Pentru Procter & Gamble, acesta este un motiv de bucurie – pentru ca ne dorim sa imbunatatim viata celor din jurul nostru si pentru ca suntem constienti ca sportul este un factor important in dezvoltarea copiilor” afirma Sotirios Marinidis, General Manager P&G Balcani.

„Nu am fi putut realiza o astfel de campanie fara sprijinul consumatorilor si partenerilor nostri comerciali, carora le multumim in egala masura pentru increderea si sprijinul pe care ni le-au aratat. Si pentru noi, ca si pentru mamele sportivilor, aceasta initiativa este o implinire.”

Filmele campaniei sunt disponibile pe http://www.youtube.com/proctergambleromania.

Campania „Multumesc, mama!” este sustinuta prin intermediul promotiilor realizate in perioada 1 mai – 15 iulie de catre P&G, prin brandurile sale:

  • Pampers
  • Ariel
  • Always
  • Fairy
  • Lenor
  • Blend-a-Med
  • Duracell
  • Head&Shoulders
  • Gillette
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri