Călătorește în Sicilia culinară cu Patrizia Paglieri la DallesGO

Călătorește în Sicilia culinară cu Patrizia Paglieri la DallesGO

20-off-dalles macheta

A journey in Italy cu PatriziaPaglieri la DallesGOeste un curs excepțional, care îţioferăocazia de a descoperi secretele bucătăriei italiene, de la PatriziaPaglieri, proprietara unuia dintre cele mai renumite restaurante din Capitală și totodată una dintre cele mai cunoscute și apreciate Chef. Patrizia, a cărei notorietate depășește granițele țării sale, s-a născut la San Remo și face parte dintr-o familie cu tradiție în haute cuisine. A gătit pentru GianiMorandi, Joe Cocker, Liza Minelli şi alte personalităţi care i-au trecut pragul şi se bucură de apreciereca Chef atâtînRomânia, câtșiînțaranatală. Cursulpromite o experiență delicioasă pasionaților de cooking șigurmanzilor cu abilități de chef.

Alături de Patrizia, cursanțiiDallesGO se vor îmbarca într-un voiaj culinar pasionant, în care gătitul înseamnă know-how, deprindere, creativitate, trucuri dar şi distracție. 

O prezență spirituală și charismatică, Patrizia a ajunsîn România în 1999, alături de familia sa, aducându-și cu ea pasiunea pentru gastronomie și dorința de a investi inteligent în cuisine. De la un mic și cochet bistro în Mogoșoaia, de unde își amintește cu plăcere cum a gătit pentru Andy Garcia, printre multe alte personalități din cinema, Patrizia și-a continuat voiajul culinar deschizând, de-a lungul anilor, restaurante în Capitală și în Constanța, care, prin fidelitatea față de stilul autentic sicilian, dar și prin dimensiunea experiențială (niciun preparat nu este gătit la fel), au educat și predispus clienții din România la aceeași pasiune pentru fine dining.

Patrizia Paglieri se alătură cu entuziasm catedrei' de specialiști ai platformei de cursuri after-work DallesGO, din această primăvară, invitând toți pasionații de cooking să i se alăture într-o experiență creativă și interactivă, pe parcursul a 12 săptămâni, la finalul cărora, fiecare cursant se va putea bucura de kitchen know how, dar mai ales de bucuria de a prepara o cină, de la antreuri până la desert, celor dragi.

Pentru că la DallesGO credem că pasiunea este singurul avion care face înconjurul lumii cu viteza luminii, Make your early booking with 20% OFF @ DallesGO este campania care aduce pasionaţilor de industriile creative şi viitorilor profesionişti surpriza plăcută a reducerii de 20% la biletul lor spre viitor. Aeroportul: Universul DallesGo. Destinaţia: Cursurile ediţiei a opta a celei mai interactive şi creative platforme de hobby & learning, ediţie care va demara la sfarşitul lunii aprilie şi care se anunţă efervescentă.

Creat din pasiunea pentru dezvoltarea personală în industriile creative și conceput ca un spațiu de learning, de auto-descoperire și de networking cu profesioniști din industria creativă, DallesGO continuă să crească, oferindu-le cursanților săi experiențe din ce în ce mai interactive și o educație profesională prin excelență. Nu întamplător, pentru cursurile after work de la Universul DallesGO încă de la început am ales ca profesori cele mai sonore nume din zona industriilor creative – practicieni cu charismă și reputație profesională puternică (Ovidiu Buta, Irina Markovits, Ioana Mănoiu, Patrizia Paglieri, Alex Negrea, Mugur Pătrașcu, Ionuț Staicu, Filip Ristovski, Rareș Andrici, Irina Neacșu, Diana Ionescu, GETTs Artistic Team și Nick Barna).

Pregătind de aproape 4 ani viitori profesioniști în domenii creative precum PR, Comunicare Online, Stilism, Make-Up sau HairStyling, Universul DallesGO vine în această primăvară în întâmpinarea celor care vor să-și redescopere pasiunea cu un pachet atractiv de cursuri din domeniile Fotografie, Design Interior, Cooking și Actorie.

Cursurile DallesGO se întâmplă seara, de la 18.30, ceea ce le face accesibile chiar şi celor care au mereu un program încărcat, iar atmosfera rămâne, aşa cum era de aşteptat, una inspirațională, creativă şi interactivă, pe toată durata călătoriei.

Fiecare curs after work include 12 întâlniri săptămânale în cadrul cărora înveţi de la oameni fascinanţi, formatori de excepţie care îţi vor transmite cele mai interesante şi actuale informații despre industria care te interesează. Ṣi pentru că la DallesGO pasiunea este destinaţia permanentă, venim în întâmpinarea celor care îşi doresc să afle şi mai multe despre pasiunea lor şi, începând din noul sezon, fiecărui curs i se adaugă un modul opţional de 6 săptamani, ce vine ca o continuare firească a dezvoltării cunoştinţelor şi abilităţilor proaspăt formate.

Campania „Make your early booking with 20% OFF @ DallesGO! se desfăşoară între 25 februarie și 15 martie, iar discount-ul de 20% este destinat tuturor celor ce vor să îşi ia un bilet din timp către lumea creativă a cursurilor after work de Stilism & Tendințe în Modă, Fotografie, Make-up, Hairstyling, Design Interior, PR, Comunicare Online, Hair Styling, Cooking sau Actorie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri