Cadouri de Crăciun: 5 trucuri pentru a alege darul perfect!

Cadouri de Crăciun: 5 trucuri pentru a alege darul perfect!

Cu toții știm că sărbătoarea Crăciunului este una dintre cele mai minunate momente ale anului, dar acest lucru îl putem spune ușurați doar după ce am ales cadourile perfecte pentru toți cei dragi! Să recunoaștem: majoritatea dintre noi suntem puși în dificultate de alegerea cadourilor potrivite. Oare cum reușește Moșul să așeze sub brad exact acele cadouri de Crăciun pe care ni le-am dorit? Noi am aflat secretele sale și ți le dezvăluim și ție!

  1. Transformă cadoul într-un eveniment. Deși cadoul în sine este important, modalitatea în care îl oferi contează chiar mai mult de atât. În primul rând, începe prin a alege un ambalaj haios, în ton cu această sărbătoare. Mai apoi, gândește-te la un mod deosebit de a-l oferi. Ce-ai spune să mergi pe modelul păpușilor Matrioska și să așezi cadoul în mai multe cutii de diverse dimensiuni?
  1. Fă o listă de cadouri. Știi care este obiectul care îl ajută pe Moș Crăciun să își noteze dorințele fiecăruia dintre noi? Lista de cadouri! Nu poți merge la cumpărături înainte de a stabili exact care sunt destinatarii cadourilor tale și cam care sunt lucrurile pe care aceștia și le doresc sub brad! Notează-ți orice idee de dar care îți vine în minte pentru fiecare dintre cei dragi!
  1. Acordă atenție detaliilor. Poate că cineva de pe lista ta de destinatari pentru cadouri de Crăciun a absovit recent facultatea, sau altcineva a obținut permisul de conducere, sau poate un prieten s-a mutat singur de curând – ei bine, toate acestea reprezintă indicii prețioase care te pot conduce către alegerea cadoului perfect! Un breloc pentru cheile mașinii, un dar simbolic care să marcheze începerea unei noi etape din viață sau un cadou pentru casă ar putea fi alegeri foarte bune!

 

  • Întreabă-te care sunt nevoile celor dragi. Pentru a face un cadou mai mult decât potrivit, gândește-te de ce anume au nevoie cei dragi ție. Nu la modul superficial, ci încearcă să privești mai profund: de exemplu, mamei tale îi lipsește timpul doar pentru ea? Suprinde-o cu un cadou extrem de relaxant, cum ar fi o zi într-un centru SPA. Fratele tău este mereu în căutare de adrenalină? Un curs de ski i-ar prinde foarte bine!
  1. Personalizează cadoul. Unul dintre motivele pentru care oferim cadouri de Crăciun, dar și cu alte ocazii de peste an, este faptul că ne dorim ca cei dragi să conștientizeze cât de mult îi prețuim. Din acest motiv, cadoul ar trebui să le amintească de noi, atunci când se bucură de el. Modalitatea cea mai bună de a transforma un cadou banal într-unul memorabil este să îl personalizăm.

Nu uita că alegerea unor cadouri de Crăciun care să îi bucure pe cei dragi nu înseamnă neapărat că trebuie să inveștești o sumă mare de bani pentru a le achiziționa. Poți să le oferi un Crăciun de poveste celor apropiați chiar și cu un buget limitat pentru daruri! Gestul chiar contează!

Foto: https://www.maxpixel.net/static/photo/1x/Festive-Wrapping-Christmas-Presents-Bows-Gifts-2618269.jpg

(P) Material realizat împreună cu giftforyou.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Noutati