(P) E-ring îți prezintă tendințele 2018 anului în materie de inele de logodnă

Nunta reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei femei, dar înainte de sosirea acestei zile speciale, apare un alt moment deosebit – cel al cererii oficiale în căsătorie.

Având în vedere că femeile sunt foarte atente la toate amănuntele, acestă surpriză ar trebui să fie planificată minuțios, fără a omite nici cel mai mic detaliu. Astfel, primul pas pentru a pregăti momentul constă în alegerea unui inel de logodnă ideal – o adevărată provocare pentru majoritatea bărbaților.

Modele de inele de logodnă la modă în 2018

Cu siguranță că fiecare femeie are personalitatea ei, astfel că unele preferă inele de logodnă clasice în timp ce altele preferă modelele de inele moderne. Așadar, dacă te-ai hotărât să faci marele pas, va trebui să ții cont de tendințele anului 2018, dar și de preferințele iubitei tale pentru a face alegerea corectă.

Iată un mic top întocmit de E-ring care prezintă cele mai în vogă modele de inele de logodnă ale anului 2018:

Inelul de logodnă cu diamant

Încă din cele mai vechi timpuri, diamantul a reprezentat un simbol al indestructibilității. Această „trăsătură' a sa este conferită inclusiv de faptul că ocupă poziția cu numărul 10 pe scara durității (scara lui Mohs), neputând fi tăiat decât cu ajutorul unui alt diamant.

Fără îndoială că această piatră prețioasă se află în topul preferințelor și în anul 2018, fiind apreciată pentru frumusețea ei. Din punct de vedere etimologic, cuvântul provine din limba greacă de la „adamas' care înseamnă „de neînvins', „indestructibil', trăsătură ce este de dorit și în cazul oricărei căsnicii.

Inelul de logodnă cu safir

Safirul se numără printre cele mai populare nestemate în ceea ce privește designul inelelor de logodnă. Kate Middleton a primit un inel de logodnă cu safir și diamante, același pe care l-a purtat și Prințesa Diana.

Așadar, multe femei își doresc un inel cu un design similar cu cel purtat de mama și mai apoi soția prințului William.

Inelul de logodnă cu rubin

Rubinul se află pe lista celor mai apreciate pietre când vine vorba despre inelele de logodnă. În vechime, era o nestemată frecvent utilizată pentru a împodobi numeroase embleme ale caselor regale.

Denumirea de „rubin' vine din limba latină, de la „rubens', care înseamnă „roșu.' Aparținând familiei corindonului, această piatră prețioasă are culoarea roșie datorită ionilor de crom.

Inelul de logodnă cu ametist

În multe culturi, ametistul era o piatră prețioasă căreia i se atribuiau puteri supranaturale – de protecție împotriva vrăjilor și a gândurilor negative.

Etimologic, cuvântul vine de la grecescul „amethystos' care înseamnă „cel ce nu e beat'. În trecut, exista credința conform căreia cei care vor bea din pocale de ametist erau feriți de aburii alcoolului și nu se puteau îmbăta.

Ce lucruri trebuie să iei în considerare atunci când ești în căutarea inelului de logodnă perfect

Mărimea inelului

Unul dintre aspectele importante pe care ar trebui să îl ai în vedere atunci când alegi inelul de logodnă este mărimea. Acest factor poate da mari bătăi de cap bărbaților care nu cunosc măsura degetului partenerei lor.

Unul dintre trucurile la care se poate apela este sustragerea „pe furiș' a unui inel din caseta de bijuterii a iubitei. Apoi, una dintre cele mai simple și mai eficiente metode este aceea de a măsura cu o riglă diametrul interior al acestuia fără a ține cont de margine. Ulterior, în funcție de rezultatul obținut, poți consulta mărimea corespunzătoare a inelului pe site-ul magazinului E-ring.

Iar, în cazul în care nu ai putut afla măsura corectă, nu trebuie să îți faci probleme, pentru că inelul se poate ajusta fără niciun cost suplimentar.

Forma și dimensiunea pietrei

În funcție de stilul și personalitatea lor, unele femei preferă un inel cu o piatră de dimensiuni mari, în timp ce altele apreciază inelele de logodnă care au pietre mici, finuțe. Așadar, atunci când alegi inelul, nu uita să iei în calcul preferințele pe care le are iubita ta.

De altfel, atunci când vine vorba despre forma pietrei, dacă ne referim la diamant este preferată șlefuirea acestuia în mai multe fațete, ceea ce îl transformă în briliant sau, altfel spus, îi conferă acea formă consacrată și admirată de toată lumea. Prin intermediul acestui proces, se accentuează efectele de reflectare a luminii și strălucirea pietrei.

Design personalizat

Dacă dorești să-i oferi iubitei tale o surpriză unică, poți opta pentru un design personalizat.

Realizează un desen sau o schiță alegând piatra (diamant, rubin, safir, ametist, smarald etc.) și materialul dorit (aur alb, galben sau roz) și trimite-o echipei E-ring.

Ulterior, vei primi în format 3D rezultatul, iar dacă acesta va fi conform așteptărilor tale, produsul finit va fi gata în mai puțin de 21 de zile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial