Cadoul Prințului Harry pentru Prințul Louis la botez o evocă pe Prințesa Diana. Ce i-au adus Harry și Meghan este un cadou de suflet

Cadoul Prințului Harry pentru Prințul Louis la botez

Cadoul Prințului Harry pentru Prințul Louis cu ocazia botezului se înscrie în tradiția britanică. Este o carte ilustrată cu un ursuleț. Dar cartea aceasta are un preț imens în euro și este neprețuită din punct de vedere sentimental.

Cadoul Prințului Harry pentru Prințul Louis la botez o evocă pe Prințesa Diana ca mamă

Pentru copiii englezi, este lectura preferată în primii ani de viață. Ursulețul este celebrul Winnie the Pooh, creat de autorul englez Alan Alexander Milne.

Pentru frații William și Harry, însă, Winnie the Pooh înseamnă mult mai mult. Este prietenul din copilărie care se leagă de amintirea mamei lor. Prințesa Diana, ca orice mamă obișnuită, le citea copiilor din această carte.

De asemenea, Diana obișnuia să le citească cu voce tare din alte cărți ale copilăriei. „Alice în țara minunilor' era o altă carte preferată de mamă și de cei doi copii, în anii lor fericiți.

Se știe că Prințesa Diana își adora copiii și o arăta inclusiv în public. Eticheta regală n-a împiedicat-o niciodată să-și manifeste iubirea pentru copiii ei, în public. Acesta era unul dintre motivele pentru care milioanele de supuși britanici de pe trei continente o adorau. Prin atitudinea sa caldă și sinceră, Diana a spart zidul de gheață care, până atunci, separase familia regală de popor.

Cadoul Prințului Harry pentru Prințul Louis a costat cât un diamant de 8 carate

Cartea pe care Prințul Harry i-a oferit-o nepotului său, Louis este un exemplar din ediția originală. A fost tipărită în anul 1926 și a costat 9.000 de euro. Ilustrațiile aparțin artistului Ernest H. Shepard, creatorul grafic al celebrului personaj. Autorul, Alan Alexander Milne, a scris romane, poeme, povești, piese de teatru și scenarii de film. Însă nimeni nu-și mai amintește de toate acestea. El a rămas în istorie pentru acest personaj îndrăgit de multe generații de copii. Iată că și copiii regali îl iubesc.

La 20 de ani după dispariția Prințesei Inimilor, ea este, încă prezentă în toate ceremoniile Casei Regale. Ținutele doamnelor nou intrate în familie, accesorile și cadourile sunt menite să o evoce.

Cadoul Prințului Harry pentru Prințul Louis la botez

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber