Cadoul inspirat pentru el, fără să fie o ocazie specială – surprinde-ți mereu partenerul

Nu trebuie să aștepți o ocazie deosebită ca să-i dăruiești persoanei iubite un cadou. Îi va face cu atât mai multă plăcere, cu cât nu se aștepta să primească ceva la momentul respectiv. În plus, nici tu nu ai nevoie de zile în șir să plănuiești cum să-l surprinzi cu un dar la care nici nu s-a gândit. 

Și totuși, chiar dacă gestul tău spontan va fi întotdeauna apreciat, din simplul motiv că îi arăți celui de lângă tine că îți pasă de el, s-ar putea să nu creezi acea surpriză plăcută pe care ți-ai imaginat-o. Mai jos, vorbim despre câteva aspecte de care ar fi bine să ții cont ca să alegi cadoul potrivit pentru partenerul tău. 

Gândește-te la pasiunile lui 

Chiar dacă ție nu îți place sportul și mai ales să practici vreunul anume, dacă știi că partenerul tău este pasionat de acest lucru, cel mai simplu mod de a alege un cadou inspirat pentru el este să iei în calcul exact ce îi place lui mai mult. 

Ca să fii sigură că nu optezi pentru un echipament sportiv nepotrivit, pentru că pur și simplu nu te pricepi, gândește-te la un articol universal. Ce să îi iei? Un răspuns simplu la întrebarea ta poate fi: hanorace barbati. Fie că merge la un meci de fotbal sau de handbal, fie că el însuși practică sportul respectiv, un astfel de obiect vestimentar îi va fi util și cu siguranță îi va face mare plăcere. 

Ține cont de personalitatea lui 

Indiferent ce cadou îi faci sau cu ce ocazie, unul dintre lucrurile la care trebuie să te gândești neapărat ca să faci o alegere inspirată este personalitatea lui. Vii de la serviciu, după o zi obositoare și ai nevoie de ceva care să îți redea energia pozitivă, înainte de ajunge acasă. Aceasta pentru că nu vrei ca partenerul tău să simtă tensiunea acumulată de tine la locul de muncă. 

Cea mai la îndemână variantă este să intri în primul magazin și să-ți faci o plăcere, cum ar fi să-i dăruiești persoanei iubite o carte, o cană personalizată cu mesaj amuzant sau un album de fotografie. Sunt cadouri mici, dar foarte importante pentru el dacă se potrivesc felului său de a fi. Va aprecia cu siguranță că te-ai gândit la el, fără să fie o ocazie specială și că te-ai străduit să faci o alegere potrivită pentru el. 

Alege un cadou-experiență

Un cadou, indiferent cat de mic, este o modalitate de a-i transmite celui de lângă tine că ții foarte mult la el. Este un gest de iubire și de liniște interioară care poate însemna enorm pentru partenerul tău. Dacă vezi că este tensionat sau că trece printr-o perioadă dificilă, ascultă-l, înțelege-l și încearcă să găsești o soluție care să rezolve problema de fond. Studiile au demonstrat că un cadou-experiență valorează mai mult decât oricare altul de natură materială, iar într-o astfel de situație poate face chiar minuni. 

Fă-i o surpriză și planifică o ieșire de weekend într-un oraș în care își dorește să ajungă de multă vreme sau ia bilete la un spectacol care i-ar face mare plăcere. Un astfel de dar, mai ales atunci când vine pe neașteptate, îi poate schimba complet starea de spirit, îl va face să se detașeze de griji și să se bucure din plin că faceți ceva împreună. În plus, își va aduce aminte de moment peste ani și va retrăi emoțiile pozitive. 

Cadourile au fost întotdeauna o modalitate importantă de a construi relații de durată. Aceasta pentru că, dincolo de faptul că sunt reprezintă un simbol de prețuire față de celălalt, simplul gest de a-i dărui ceva celui drag este felul tău de a-i arăta că îl înțelegi și că știi exact ce anume are nevoie, indiferent de situație. 

Material realizat cu sprijinul hervis.ro

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse