Cadoul care aduce ghinion de 8 martie. Nu îl accepta, dacă vrei stai departe de rele și suferință

Data de 8 martie este una dintre cele mai frumoase din an, așa că ar trebui să o petrecem cu zâmbetul pe buze. În această zi, este contează mult să fim aproape de femeile dragi din viața noastră, mai ales de mame.

De Ziua Femeii, mulți oameni pregătesc din timp diverse cadouri sofisticate, alții preferă să cumpere flori sau mărțișoare. Cu toate acestea, trebuie să acorzi puțină atenție cadoului pe care îl vei oferi persoanelor dragi, pentru că așa acestea vor simți că te-ai gândit cu adevărat la ele. Tradiția spune că există un cadou pe care nu ar trebui să-l faci niciodată unei femei, mai ales de 8 martie, pentru că aduce suferință și lacrimi.

Cadoul care aduce ghinion de 8 martie

Orice ai face, nu face cadou o sumă de bani unei femei dragi din viața ta. Nu este o idee bună, plus că pare că nu ai avut deloc inspirație. Superstițiile spun că banii aduc tristețe. Sunt asociați cu lăcomia și vanitatea, și se spune că banii nu sunt sunt semn al fericirii şi nici al împlinirii sufleteşti. Așadar, nici măcar nu te gândi să oferi un asemenea cadou, indiferent despre ce femeie este vorba.

De 8 martie, de obicei femeile primesc flori, care aduc primăvara și sunt un semn al unui nou început. Florile aduc bucurie și noi planuri de viitor.

Este adevărat că unii consideră că o sumă de bani oferită în dar, o ajută pe femeia respectivă să-și cumpere exact ceea ce își dorește sau are nevoie. Cu toate acestea, un cadou mic, dar bine gândit va însemna mai mult decât crezi pentru femeia iubită. Așadar, încearcă să o impresionezi cu un dar original, personalizat.

Citește și:

Cum te machiezi de 8 martie? Alege culori calde pentru machiajul ochilor și un ruj nude pentru buze

Cele mai frumoase mesaje și urări de 8 Martie

Zi liberă de 8 martie? Cum petrec vecinii noștri de peste Prut de Ziua Femeii

De 8 Martie, vedetele au cuvântul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse